GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νατάσα Κάμπους: Ναι, ο απαγωγέας μου με βίαζε επανειλημμένα

Πρόκειται για το κορίτσι που απήχθη το 1998 όταν ήταν...


Πρόκειται για το κορίτσι που απήχθη το 1998 όταν ήταν...10 ετών, κρατήθηκε όμηρος σε ένα υπόγειο επί 8 χρόνια από τον διεστραμμένο απαγωγέα της, Βόλφγκανγκ Πρίκλοπιλ, και κατάφερε να δραπετεύσει μόλις ενηλικιώθηκε.
Εκείνος αυτοκτόνησε όταν η Νατάσα έφυγε, ενώ εκείνη, τώρα πια, στα 25 της, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά, μιλώντας στον δημοσιογράφο Γκίντερ Γιάουχ, πως ο απαγωγέας της τη βίαζε καθ' όλη τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της στο σπίτι του.
Μέχρι σήμερα η Νατάσα δεν είχε, σύμφωνα με το protothema.gr, σχολιάσει τη σεξουαλική σχέση που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στην ίδια και τον απαγωγέα της, ωστόσο, η κοπέλα δάκρυσε όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκαν σκηνές από τον βιασμό της από την επερχόμενη ταινία «3.096 μέρες», που βασίστηκε στη περιπέτειά της.
Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν όσα παρακολούθησαν έγιναν με αυτόν τον τρόπο, η νεαρή Αυστριακή που ζει πλέον στη Βιέννη, απάντησε θετικά.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Der Spiegel πριν από λίγο καιρό η Νατάσα είχε πει πως δεν είχε προσπαθήσει  να ξεφύγει νωρίτερα διότι εκτός από το μπουντρούμι ήταν διαρκώς αιχμάλωτη σε μία ψυχολογική φυλακή, όπου ο φόβος κάλυπτε οτιδήποτε άλλο.
Πάντως, μέχρι και σήμερα η ισορροπία στη ζωή της δεν έχει αποκατασταθεί. Εχει πάνω της μία φωτογραφία του απαγωγέα και βασανιστή της, έχει αγοράσει το σπίτι του και το αυτοκίνητό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση