GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ολυμπιακός βλέπει Σαλίνο

Αξιόπιστη λύση για τη θέση του δεξιού μπακ αποτελεί ο Λεάντρο Σαλίνο που όλα δείχνουν ότι είναι η επιλογή του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι...

Αξιόπιστη λύση για τη θέση του δεξιού μπακ αποτελεί ο Λεάντρο Σαλίνο που όλα δείχνουν ότι είναι η επιλογή του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι.
Ο 27χρονος Βραζιλιάνος που καλύπτει όλη την πλευρά και διακρίνεται για τον δυναμισμό και την ταχύτητά του συμπληρώνει σήμερα 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπράγκα στον αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος με την Γκιμαράες.
Ο Σαλίνο παίζει φέτος για πέμπτη σεζόν στην Πορτογαλία, με δύο χρονιές στην Νασιονάλ Μαδέιρα και άλλες τρεις στην Μπράγκα. Είχε πάει εκεί ως παίκτης της Φλαμένγκο, αλλά πολλά παιχνίδια στη Βραζιλία είχε κάνει με τη φανέλα της Ιπατίγκα στην οποία είχε δοθεί δανεικός.
Ο Σαλίνο έχει δώσει αυτές τις χρονιές του στην Πορτογαλία 26 παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων, τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπράγκα όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ και με την Μπράγκα και με τη Νασιονάλ Μαδέιρα.
Τελευταία δημοσιεύματα στο εξωτερικό τον θέλουν στόχο και της γαλλικής Νις, αλλά ο Βραζιλιάνος οδεύει στην Ελλάδα με στόχο να συνεχίσει να παίζει στο Τσάμπιονς Λγικ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση