GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρκούδας: Δεν το έκανα με δόλο

Αρκούδας: Δεν το έκανα με δόλο Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστή η τιμωρία του Χρήστου Αρκούδα καθώς η ΑΕΚ πήρε προθεσμία μέχρι την ε...

Αρκούδας: Δεν το έκανα με δόλο
Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστή η τιμωρία του Χρήστου Αρκούδα καθώς η ΑΕΚ πήρε προθεσμία μέχρι την επόμενη Πέμπτη για να υποβάλλει σχετικό υπόμνημα. Να θυμίσουμε πως ο παίκτης της ΑΕΚ είχε βρεθεί θετικός στην ουσία οξυλοφρίνη μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον ΟΦΗ.
Ο ίδιος, απολογήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, τονίζοντας πως δεν το έκανε με δόλο για να είναι καλύτερος από κάποιον άλλο τονίζοντας πως η αφέλεια του ήταν ότι δεν ρώτησε τον γιατρό της ομάδας.
«Το συγκεκριμένο σκεύασμα μού το προμήθευσε ένας αθλητής, καλός μου φίλος. Το δήλωσα ότι έχω πάρει αυτό το σκεύασμα πριν το παιχνίδι. Ήξερα ότι δεν έχει κάποια απαγορευμένη ουσία. Είχα βρογχίτιδα και ήθελα ένα συμπλήρωμα για ευεξία και τόνωση. Το πήρα την προηγούμενη του αγώνα και την ίδια μέρα. Η αφέλειά μου ήταν ότι δεν ρώτησα το γιατρό της ομάδας. Έμεινα έκπληκτος όταν βρέθηκα θετικός. Δεν έκανα κάτι με δόλο, για να είμαι καλύτερος από κάποιον άλλο. Άλλωστε είμαι αναπληρωματικός στην ομάδα μου».
Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ο αθλίατρος Ξενοφώντας Ρούσης αναφέροντας για την οξυλοφρίνη: «Είναι μεν διεγερτική ουσία αλλά δεν μεγιστοποιεί την απόδοση. Δεν έχει τις ιδιότητες άλλων διεγερτικών γι’ αυτό δεν είναι διαδεδομένη. Προσφέρει παροδική ευεξία. Θα μπορούσε να περιέχεται στα εκχυλίσματα ακακίας που υπάρχουν στο σκευάσματα που πήρε ο παίκτης».
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου ανέφερε: «Ο παίκτης δήλωσε το σκεύασμα, το οποίο πωλείται ελεύθερα στο εμπόριο και δεν αναγράφει την ουσία. Αν πρέπει να τον τιμωρήσετε, να τον τιμωρήσετε για αμέλεια».

Πηγή: pamesports.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση