GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιππόδρομο στη Θεσσαλονίκη θέλουν να φτιάξουν Γάλλοι επενδυτές

Την παραχώρηση άδειας για τη δημιουργία Ιπποδρόμου και στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με την απόκτηση της άδειας για διεξαγωγή ιπποδρομιών στ...

Την παραχώρηση άδειας για τη δημιουργία Ιπποδρόμου και στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με την απόκτηση της άδειας για διεξαγωγή ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο Αττικής, έχουν ζητήσει οι Γάλλοι της PMU… προκειμένου να συμμετάσχουν στο σχετικό διαγωνισμό του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ).
Ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της αποκλειστικής άδειας διεξαγωγής ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα αναμένεται να προκηρυχθεί εντός των προσεχών εβδομάδων από το ΤΑΙΠΕΔ το οποίο προχωρά παράλληλα στην εκκαθάριση του υπερχρεωμένου Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ).
Οι υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται ο γαλλικός όμιλος PMU, πρότειναν στην κυβέρνηση να εντάξει στην άδεια και τη δυνατότητα για κατασκευή ιπποδρόμου στη Θεσσαλονίκη. Το αίτημα δεν είχε γίνει δεκτό στην αρχή, αλλά στην αγορά υποστηρίζουν πως στο ΤΑΙΠΕΔ έχουν αλλάξει γνώμη.
Στην ουσία, ο διαγωνισμός θα βασίζεται στο γαλλικό μοντέλο το οποίο προβλέπει την παραχώρηση μιας αποκλειστικής άδειας διεξαγωγής στοιχήματος σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά με δυνατότητα κατασκευής / λειτουργίας πρόσθετων ιπποδρόμων, ακόμα και από διαφορετικούς ιδιοκτήτες. «Γιατί να μη δημιουργηθούν 500 θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη;» αναρωτιούνται στελέχη της αγοράς τυχερών παιχνιδιών τα οποία επισημαίνουν πως ούτως ή άλλως ο ιππόδρομος θα κατασκευαστεί με δαπάνη του παραχωρησιούχου.

Πηγή: Euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση