GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμοιβή αλά "golden boys" για την απόδραση

"Χρυσή" αμοιβή θα λάμβαναν οι δύο συνεργοί του Παναγιώτη  Βλαστού που βρίσκονταν στο ελικόπτερο, σε περίπτωση που ήταν επιτυχής...

"Χρυσή" αμοιβή θα λάμβαναν οι δύο συνεργοί του Παναγιώτη  Βλαστού που βρίσκονταν στο ελικόπτερο, σε περίπτωση που ήταν επιτυχής η απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθένας θα έπαιρνε από 50.000 ευρώ. Ενδεικτικό επίσης, των χρημάτων που είχαν στη διάθεσή τους οι δράστες είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στους χώρους αποσκευών του ελικοπτέρου βρέθηκαν χθες, συνολικά, σε διάφορα «πακέτα» 32.000 ευρώ, των οποίων ερευνάται η προέλευση.
Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας συνεργός του βαρυποινίτη είχε πριν από ένα μήνα νοικιάσει ένα ελικόπτερο προκειμένου να πραγματοποιήσει δοκιμαστική πτήση, "πρόβα" για την επιχείρηση απόδρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση