GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Koza Mostra: "Δεν θεοποιούμε την Eurovision"

Oι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, ύστερα από την "εντολή" του τηλεοπτικού κοινού και της κριτικής επιτροπής, θα μας εκπρ...

Oι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, ύστερα από την "εντολή" του τηλεοπτικού κοινού και της κριτικής επιτροπής, θα μας εκπροσωπήσουν στη Eurovision, την οποία " εκτιμούμε χωρίς να θεοποιούμε" δηλώνουν.
Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τους:
Ποιος ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλός σας; Φοβηθήκατε, ότι ίσως δεν θα πάρετε την πρωτιά;
Ναι, το φοβηθήκαμε. Ειδικά, ύστερα από την καταπληκτική εμφάνιση της Giorgina και του Alex Leon και τα θετικά vibes που εισέπραξαν από τον κόσμο. Από εκεί και πέρα, αν ήταν να χάσουμε την πρώτη θέση από δύο τόσο σημαντικούς καλλιτέχνες και ταυτόχρονα τόσο καλά παιδιά, με... χαρά να τη χάναμε!
Θεωρείτε ότι έχουμε πιθανότητα να βγούμε πρώτοι στο φετινό διαγωνισμό; Με ποια θέση θα είστε ευχαριστημένοι;
Μεγάλη κουβέντα αυτό. Πάμε για να σταθούμε αξιοπρεπώς και να μην κάνουμε τον κόσμο που μας στήριξε να το μετανιώσει. Κάθε θέση δεκτή από εκεί και πέρα.
Τι σημαίνει για εσάς ο συγκεκριμένος θεσμός;
Πρόκειται για ένα πολύ ωραία στημένο και ιστορικό πανευρωπαϊκό καλλιτεχνικό διαγωνισμό, που μαζί με μετριότητες έχει αναδείξει και σπουδαία τραγούδια. Τον εκτιμούμε χωρίς να τον θεοποιούμε. Πάνω από όλα όμως ελπίζουμε να μας δώσει την ευκαιρία να απλώσουμε τη μουσική μας σε όσες περισσότερες γωνιές του πλανήτη μπορούμε.
Πηγή: Tv Glam

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση