GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To ριάλιτι του τρόμου! Πέντε οι νεκροί

Ένας μετά τον άλλον από τους συμμετέχοντες...

Ένας μετά τον άλλον από τους συμμετέχοντες...του αμερικανικού ριάλιτι "Celebrity Rehab" φεύγουν από τη ζωή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το εν λόγω ριάλιτι προσπαθεί να υποστηρίξει διάσημους που έχουν μπλέξει με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, βοηθώντας τους να απεξαρτηθούν. O Dr Drew δεν τα καταφέρνει μέχρι στιγμής αφού πέντε συμμετέχοντες έχουν αυτοκτονήσει!
Πρόσφατα αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι και η τραγουδίστρια Mindy McCready και έτσι παρομοιάζουν τον Dr Drew σαν τον "γιατρό της αυτοκτονίας".
Προηγουμένως όμως είχαν φύγει από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του Grease, Jeff Conaway. Ο ηθοποιός είχε πάρει μέρος στις δύο πρώτες σεζόν του ριάλιτι για να αντιμετωπίσει τις εξαρτήσεις του, αλλά πέθανε τελικά από σήψη, πνευμονία, εγκεφαλοπάθεια και υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Δύο μήνες νωρίτερα είχε αποβιώσει από υπερβολική χρήση συνταγογραφούμενων φαρμάκων ο μπασίστας του συγκροτήματος Alice in Chains, Mike Starr, ο οποίος εμφανίστηκε στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι. Και ο Joey Kovar, πρώην bodybuilder και μέλος του ριάλιτι του MTV "The Real World: Hollywood" πέθανε τον περασμένο Αύγουστο από τοξίνωση με μίγμα οπιούχων ουσιών, όπως ακριβώς και ο Ρόντνεϊ Κινγκ που είχε συμμετάσχει στη δεύτερη σεζόν.

1 σχόλιο

  1. Να στείλουμε τον ΓΑΠ και τον Σαμαρά να κάνουν εκεί αποτοξίνωση από την εξουσιομανία που έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση