GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Ακρίτα - Κρανιδιώτη στο twitter...

Κόντρα ξέσπασε στο twitter μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Φαήλου Κρανιδιώτη. Όλα ξεκίνησαν από ένα άρθρο που δημοσίευσε η γνωστή δημοσ...

Κόντρα ξέσπασε στο twitter μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Φαήλου Κρανιδιώτη. Όλα ξεκίνησαν από ένα άρθρο που δημοσίευσε η γνωστή δημοσιογράφος,  με τίτλο " Ο Φαήλος και το τρολ" στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ".
Στο άρθρο αναφέρεται στο tweet του Φαήλου Κρανιδιώτη, που προκάλεσε σάλο και εξηγεί τι ακριβώς είναι τρολιά και τι βία, λέγοντας ότι αν θεωρούμε κάτι τρολιά "προσπερνάμε, αγνοούμε, αδιαφορούμε".
Στη συνέχεια η Έλενα Ακρίτα του έστειλε την πρώτη ερώτηση, ξεκινώντας τον παρακάτω διάολογο:





Στη συνέχεια ο Φαήλος Κρανιδιώτης επισυνάπτει ένα άρθρο, με φωτογραφίες απο τα ταξίδια του Ρασκόλνικοφ ( του χρήστη του twitter, που του είχε γράψει" Βία είναι ο γέρος μου που πάει στο γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι τέλειωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις. Αν πεθάνει θα στον φέρω).
Γράφει:




3 σχόλια

  1. Ο Φαήλος είναι πολύ σκληρό καρύδι και καρφί στο μάτι των "ροζέ".
    Γι' αυτό λυσσάξανε μαζί του και όσο λυσσάνε αποδεικνύει πόσο τους τσούζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδιάβαστη έστειλε ο Φαήλος την (γνωστή μόνιμη αρπάχτρα ΠΑ$$ΟΚ)
    Ακρίτα που βγήκε να υπερασπιστεί τον καλικάτζαρο των μόνιμων διακοπών.

    Κόντρα ξέσπασε στο twitter μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Φαήλου Κρανιδιώτη με την Ελενίτσα να τραβάει τον μουτζούρη όπως αναμένονταν και να την κάνει με την ουρά στα σκέλια.
    Όλα ξεκίνησαν από ένα άρθρο που δημοσίευσε η γνωστή δημοσιογράφος, με τίτλο " Ο Φαήλος και το τρολ" στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ".

    Στο άρθρο αναφέρεται στο tweet του Φαήλου Κρανιδιώτη, που προκάλεσε σάλο στην αριστερή διανόηση και εξηγεί τι ακριβώς είναι τρολιά και τι βία σύμφωνα με την κομμουνιστική ιδεολογία (δηλ. οι μόνιμες διακοπές σε πισίνες και όχι τα γκούλακ της μαμάς ΕΣΣΔ), λέγοντας ότι αν θεωρούμε κάτι τρολιά "προσπερνάμε, αγνοούμε, αδιαφορούμε".

    Στη συνέχεια η Έλενα Ακρίτα του έστειλε την πρώτη ερώτηση, για να τη στείλει αδιάβαστη ο Φαήλος με το άρθρο μας για τον καλικάτζαρο που βρίσκεται σε μόνιμο mode διακοπών και κατά τ' άλλα αισθάνεται τη βία της κυβέρνησης:


    Στη συνέχεια ο Φαήλος Κρανιδιώτης επισυνάπτει το άρθρο μας, με φωτογραφίες απο τα ταξίδια του Ρασκόλνικοφ ( του χρήστη του twitter, που του είχε γράψει" Βία είναι ο γέρος μου που πάει στο γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι τέλειωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις. Αν πεθάνει θα στον φέρω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράφει: (οι φώτο των tweet είναι από τον Χατζηνικολάου ο οποίος για ευνόητους λόγους έχει σβήσει τη διεύθυνση του blog μας ;))

    Μετά την τάπα η γνωστή κομμουνίστρια??!! και ξεπεσμένη ηθΟποιός-παρουσιάστρια Έλενα Ακρίτα ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε:
    "Μα δεν με νοιάζει αν έχει γυρίσει τις 5 ηπείρους" είπε για τον καλικάτζαρο... Παραβλέποντας ότι οι νορμάλ άνθρωποι όταν συζητάνε με κάποιον απαντούν σε αυτόν που έχουν απέναντί τους και όχι στους υπόλοιπους που δεν είναι παρόντες...

    Αλλιώς η Ελενίτσα πρέπει να αναγνωρίσει και στον Βγενόπουλο το δικαίωμα να μιλάει για φτώχεια καταραμένη, κυβερνητική "βία" και να στείλει το γέρο του στον Κρανιδιώτη...
    Γιατί και σ' αυτόν δεν θα τη νοιάξει ποιος είναι αλλά ότι περιγράφει μια κατάσταση (λέμε τώρα)... εκτός αν η δημοκρατία της επιβάλλει να μη μιλάνε ο Βγενόπουλοι αλλά μόνο όσοι της αρέσουν...

    Να ευχηθούμε και περαστικά στην ξεπεσμένη λόρδα... και αν τσούζει: ΞΥΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση