GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τί απάντησε ο Τσαυτάρης στους αγρότες που τον αποκάλεσαν αλήτη; (VIDEO)

Για την ένταση που επικράτησε χτες στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, όταν αγρότες από τις Σέρρες απαίτησαν...

Για την ένταση που επικράτησε χτες στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, όταν αγρότες από τις Σέρρες απαίτησαν...συνάντηση μαζί του, μίλησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του περιπτέρου του Υπουργείου στη Zootechnia, ο κ. Τσαυτάρης σημείωσε:
«Γύρω στις 10 το βράδυ είχα ένα ραντεβού με τον Ολλανδό Υφυπουργό Εξωτερικού Εμπορίου, που ήταν στη χώρα μας και τον φιλοξενήσαμε γιατί ήταν και αυτός στο Εconomist. Δύο λεπτά πριν τις 10 έρχονται μια ομάδα Σερραίων γεωργών και λένε «πρέπει να δείτε και εμάς τώρα». Τους απάντησα «Παιδιά θα έρθω αύριο στις Σέρρες να σας δω όσο θέλετε, τώρα δεν μπορώ να σας δω γιατί περιμένει ο Ολλανδός Υφυπουργός. Εκεί φωνάζανε, μπροστά στις κάμερες, μου είπαν «τώρα θα μας δείτε» και εγώ τους απάντησα «δεν μπορώ να σας δω, θα το προγραμματίσουμε, θα το δούμε αύριο πρωί - πρωί». Η συνάντηση δεν έγινε, εγώ έφυγα και διαβάζω σήμερα και βλέπω στις τηλεοράσεις να λένε «αλήτης ο Υπουργός Γεωργίας, ανεπιθύμητος στο χώρο των Σερρών. Τα συμπεράσματα δικά σας».
Δείτε τί έγινε χτες στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, ΕΔΩ.

4 σχόλια

  1. Οι Αγροτες ειπαν οτι ραντεβου
    τους εκλεισε ο υπουργος Μακεδονιας
    Θρακης και περιμεναν δυο ωρες αλλα
    αυτος απολαμβανε τα μπραβο και τα
    τσιμπιματακια στα μαγουλα απο τα
    φιλαρακια αγροτες!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τι να πείς !!!
    Γαμώ την μαστούρα τους..

    Τσίπρας, Σκουρλέτης, Παππάς, μια τσογλανοπαρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ.ΕΔΩ ΓΔΥΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΨΩΡΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΧΡΕΗ.ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ Τ΄ΑΡΝΙ΄.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστή η έκφραση "αλήτης". Λάθος η διεύθυνση.
    Αλήτης είναι εκείνος που με το έτσι θέλω αξιώνει να επιβάλει την άποψή του,περιφρονώντας κάθε διαδικασία και κάθε κανόνα στοιχειώδους ανθρώπινης συμπεριφοράς.
    Επομένως και αυτοί που περιθάλπουν και υποκινούν αυτούς, αυτοχαρακτηρίζονται "αλήτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση