GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 18χρονος για 8 ληστείες

Συνελήφθη 18χρονος για 8 ληστείες Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος 18χρονου για λη...

Συνελήφθη 18χρονος για 8 ληστείες

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος 18χρονου για ληστείες κατά συναυτουργία και κατά συρροή.
Από τις 29/1/2013 μέχρι τις 21/2/2013, ενεργώντας από κοινού με διάφορους συνεργούς του, σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης, διέπραξαν οκτώ ληστείες, είτε με τη χρήση σωματικής βίας είτε με απειλή αιχμηρών αντικειμένων, σε βάρος 11 ανυποψίαστων πολιτών, από τους οποίους αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά τους αντικείμενα.
Ο 18χρονος αναζητούνταν ως ύποπτος διάπραξης ληστειών και συνελήφθη μετά από έγγραφο του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων, σύμφωνα με το οποίο, ως τρόφιμος του εν λόγω ιδρύματος, διέφυγε στις 21/1/2013.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση