GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίγυπτος: 3 νεκροί, 26 τραυματίες

Αίγυπτος: 3 νεκροί, 26 τραυματίες  Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν όταν δύο οικογένειες συνεπλάκησαν λόγω της δολοφονία...

Αίγυπτος: 3 νεκροί, 26 τραυματίες 

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν όταν δύο οικογένειες συνεπλάκησαν λόγω της δολοφονίας με μαχαίρι ενός εφήβου κατά την διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου σχολικών ομάδων στο Κάιρο, μετέδωσαν σήμερα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης.
Το πρώτο θύμα ήταν ένας 15χρονος, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού στην εργατική συνοικία Σούμπρα, σύμφωνα με τον ιστότοπο της κρατικής εφημερίδας αλ Αχράμ.
Άλλοι δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας όταν οι οικογένειες του νεκρού έφηβου και του άνδρα που είχε κατηγορηθεί συνεπλάκησαν, σύμφωνα με τον ιστότοπο αυτό καθώς και άλλα ΜΜΕ. Στους τραυματίες, κατά τα δημοσιεύματα, συμπεριλαμβάνονται εννέα από τους αστυνομικούς που αναπτύχθηκαν στη συνοικία για να αποκαταστήσουν την τάξη.
Η αστυνομία στην Αίγυπτο είχε εξαφανιστεί από τους δρόμους κατά την διάρκεια της εξέγερσης που οδήγησε στην ανατροπή του Χόσνι Μουμπάρακ κι έκτοτε συχνά πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση