GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβρος:Απέδρασαν 7 κρατούμενοι

Αστυνομικά «μπλόκα» έχουν στηθεί σε ολόκληρη της περιοχή της Θράκης για την σύλληψη των επτά ποινικών κρατουμένων, που απέδρασαν από τα κ...

Αστυνομικά «μπλόκα» έχουν στηθεί σε ολόκληρη της περιοχή της Θράκης για την σύλληψη των επτά ποινικών κρατουμένων, που απέδρασαν από τα κρατητήρια των Φερών Έβρου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η απόδραση έγινε αντιληπτή το πρωί, κατά το παρουσιολόγιο, όπου διαπιστώθηκε ότι έλειπαν επτά άτομα. Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι είχαν κοπεί κάγκελα, προφανώς με λίμες, σε διάδρομο που οδηγεί στην αυλή των κρατητηρίων και από εκεί οι κρατούμενοι σκαρφάλωσαν στο φράχτη και απέδρασαν.
Συνδικαλιστές της αστυνομίας ανέφεραν ότι τα κρατητήρια δεν αποτελούν κτίρια μόνιμης φύλαξης, παρά μόνο προσωρινούς χώρους για την μεταγωγή των κρατουμένων, οι οποίοι λογικά θα έπρεπε να βρίσκονται στις δικαστικές φυλακές της Κομοτηνής. Πρόσθεσαν επίσης πως έχουν πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο κτίριο δεν έχει παραληφθεί ακόμη επίσημα από την Αστυνομία.
Στο σημείο έχει μεταβεί και η ηγεσία της ΕΛΑΣ από τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ οι εκτεταμένες έρευνες για την σύλληψη των επτά δραπετών που κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα εμπορίας ναρκωτικών, διακίνησης λαθρομεταναστών κλπ. συνεχίζονται.
Πηγή: ΑΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Κρύος ιδρώτας στη τρικομματική κυβέρνηση μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Πολλές χιλιάδες κόσμου αναμένονται στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο, σήμερα, μετά τις 6 μμ, ενώ υπουργοί και βουλευτές τρέμουν την οργή του κόσμου, που τους πολιορκεί σε Καβάλα, Πύργο και Αιτωλοακαρνανία. Όλη η Ελλάδα βράζει, λόγω της ανάλγητης πολιτικής των 4 ετών που ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τις ευλογίες του κομματιδίου των καρεκλοκένταυρων της ΔΗΜΑΡ, που θα έχει τη τύχη του ΛΑΟΣ και ακόμα χειρότερη. Στα επόμενα γκάλοπ, τα τρία κόμματα,ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα συρρικνωθούν κι άλλο, παρά τις απέλπιδες προσπάθειων λίγων διαπλεκομένων και των κομματόσκυλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση