GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ- Μαριάς:Όφειλε να είναι εδώ ο Δένδιας...

«Όφειλε είναι εδώ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης να δώσει επίσημη ενημέρωση του τι έχει γίνει και να τοποθετηθεί πολιτικά στα ζητήματα», τόνισ...

«Όφειλε είναι εδώ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης να δώσει επίσημη ενημέρωση του τι έχει γίνει και να τοποθετηθεί πολιτικά στα ζητήματα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, κάνοντας λόγο για «τεράστιες πολιτικές ευθύνες».
«Καταγγέλλουμε αυτή τη συμπεριφορά και ζητάμε να αποσυρθούν τα ΜΑΤ από την περιοχή», είπε, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση μετατρέπει τα ΜΑΤ σε «στρατό κατοχής».




2 σχόλια

  1. Η εθνικη ανεξαρτησια ουτε πωλειται, ουτε εκχωρειται.
    Μονο οι ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ πωλουνται.

    Με ενα νομο ολα επαναεθνικοποιουνται.
    ΓΙ' αυτο ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
    ολοι οι βολεμενοι και οι βλαμενοι, παραμυθιαζουν τα ντουβαρια
    με ιστοριες περι ανεξαρτησιας
    και λοιπα.
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΤΗΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ, ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ.

    Μολις σταθεις στα ποδια σου, και αμα γουσταρεις τα επαναεθνικοποιεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ντρεπεσθε παλιανθρωποι, δεν εχετε καν φιλοτιμο, στελνετε τους εκτελεστας σας τους στιγνους Πρετωριανους σας, & κτυπατε ανηλικους μαθητας, αισχος, & απο απεναντι οι Τουρκοι σας γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια, & κλανετε κιοταν ειστε κοντα τους χεζεσθε επανω σας, τον ειδαμε & τον περιεργο Προθυπουργο τι εκανε μουγγα, κιολα καλα, αποτραβήχτε απο κει τα "νουμερα" τους Πραιτωριανους σας, να τους δουμε οταν εισβαλουν οι Τουρκοι τι θα κανουν!!!!!!!!!!! αισχος, αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση