GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάπαυση του πυρός θα ζητήσει ο Οτσαλάν

Ο φυλακισμένος ηγέτης των κούρδων ανταρτών, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, δήλωσε ότι θα προβεί σε "ιστορική έκκληση" στις 21 Μαρτίου στο ...

Ο φυλακισμένος ηγέτης των κούρδων ανταρτών, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, δήλωσε ότι θα προβεί σε "ιστορική έκκληση" στις 21 Μαρτίου στο πλαίσιο της διαδικασίας τερματισμού των 28ετών επιθέσεων, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση που ανέγνωσε ο επικεφαλής του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας σήμερα.
Ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) αναμένεται να κάνει έκκληση για κατάπαυση του πυρός προς τους κούρδους αντάρτες του και ενδεχομένως να τους καλέσει να αποσυρθούν από την Τουρκία.
Ο ηγέτης του φιλοκουρδικού Κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας, Σελαχατίν Ντεμιρτάς, μετέφερε την δήλωση του Οτσαλάν επιστρέφοντας στην Κωνσταντινούπολη ύστερα από επίσκεψή του στο νησί-φυλακή όπου κρατείται ο κούρδος ηγέτης, Ιμραλί.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση