GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανταλλαγή ανακοινώσεων Γλέζου - Ντινόπουλου

Μετά την δή λωση του Μανώλη Γλέζου ότι ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ για φορολογία καταθέσεων, απάντησε ο Αργύρης Ντινόπουλος ως εξής: "Ο...

Μετά την δήλωση του Μανώλη Γλέζου ότι ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ για φορολογία καταθέσεων, απάντησε ο Αργύρης Ντινόπουλος ως εξής:
"Ο Μανώλης Γλέζος ξεχνάει αυτό που θυμούνται όλοι οι Έλληνες. Το πρωινό της 12ης Μαΐου 2012, στο ΜEGA. Όταν πρότεινε το «υποχρεωτικό δάνειο» προς το κράτος που θα έκαναν όσοι Έλληνες είχαν πάνω από 20.000 ευρώ στις τράπεζες. 
Ο Γκουρού της Αριστεράς αναδεικνύεται πιο επικίνδυνος για τις καταθέσεις των πολιτών από τους εμπνευστές των Μνημονίων, τους οποίους, κατά τα άλλα, καταγγέλλει!".

2 σχόλια

  1. Θυμόμαστε και άλλα από τον "...δημοκράτη ...λαϊκό ...αγωνιστή Μανώλη Γλέζο.

    Την θρησκευτική ευλάβεια με την οποία προσκύνησε την σωρό του αιμοσταγούς ερυθροφασίστα δικτάτορα Εμβέρ-Χότζα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω η παραταξη της δεξιας εδωσε την μιση κυπρο στους τουρκους με το επιχειρημα καλυτερα ο τουρκος παρα τα κομμουνια, παλι καλα που εδωσαν κ τη μιση. Η να θυμηθουμε οτι οταν οι τουρκοι εσφαζαν κ εδιωχναν τους ελληνες της κων/πολης εδω ο παπαγος κυνηγουσε τους αριστερους μη κ του ξεφυγει κανενας με διαφορετικη αποψη. Α ρε δεξιοι πατριωτες του κωλου, ειστε τουλαχιστον συνεπεις στην ιδεα που εχετε για τη χωρα: ελλαδιτσα= αποικια , το καλο παιδι ειτε των αγγλων ειτε των αμερικανων ειτε τωρα των γερμανων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση