GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στο σενάριο της καταστροφής

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ενημέρωση από τον Υπουργό Οικονομικών, από το ΠΑΣΟΚ, στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων, ότι «...

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ενημέρωση από τον Υπουργό Οικονομικών, από το ΠΑΣΟΚ, στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να υπονομεύσει το κλίμα στην ελληνική οικονομία.
«Αντί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να συνετιστεί μετά την στάση που τήρησε σε σχέση με τις εξελίξεις στην Κύπρο, προσπαθεί, χωρίς κανένα ενδοιασμό και κανένα αίσθημα ευθύνης, να υπονομεύσει με προβοκατόρικες δήθεν ρητορικές ερωτήσεις το κλίμα στην ελληνική οικονομία», τονίζει αρχικά το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει:
«Αντί να εκφράσει την ικανοποίησή της γιατί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι στεγανοποιημένο σε σχέση με το κυπριακό, εκφράζουν ουσιαστικά τη λύπη τους. Ομολογούν έτσι για μια ακόμη φορά ότι επενδύουν πολιτικά στο σενάριο της καταστροφής που ευτυχώς δεν τους βγαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση