GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Ελλάδα

«Τα πράγματα δυσκολεύουν και για την Ελλάδα και η δική μας κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη. Έχει χάσει πολύ χρόνο», είπε στην εκπομπή της Κάτια...

«Τα πράγματα δυσκολεύουν και για την Ελλάδα και η δική μας κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη. Έχει χάσει πολύ χρόνο», είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm, ο επικεφαλής του ΡΙΚΣΣΥ  Ανδρέας Λοβέρδος.  Και πρόσθεσε : «H κυβέρνηση σταμάτησε να εργάζεται.  Ήρθαν έτσι και οι συνέπειες. Αν φέρουν και άλλα μέτρα δεν θα τα ψηφίσω και νομίζω ότι αυτό θα κάνουν και οι περισσότεροι βουλευτές του κοινοβουλίου».
Για τις εξελίξεις στην Κύπρο είπε: «Η απόφαση του Eurogroup, είναι εκτός ορίων, στρέφεται εναντίον του ευρώ και αμφισβητεί την ασφάλεια των καταθέσεων στην Ευρώπη. Η ευρωπαϊκή κρίση είναι προ των πυλών. Η ηγεσία της Γερμανίας, είναι η πιο κοντόφθαλμη ηγεσία των τελευταίων ετών. Η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε με δική της πρωτοβουλία να ενημερώσει για το θέμα στη Βουλή».
 Ακούστε το ηχητικό:


2 σχόλια

  1. η δική μας κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη

    Πράγματι λείπει ο εικονιζόμενος ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΜΟΥΡA O ΣΟΙΜΠΛΕΡ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΤΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΕΕΕ .... ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΟΙ {ΜΑΓΚΕΣ}... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ........ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ..

    ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΕΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ …

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΕΕ!!! ΜΕ ΟΦ ΣΟΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΕΕ!!! ΕΝΩ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!! ΧΑΜΟΥΡΕΣ.....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΑΓΟΡΕΣ-ΓΙΑ 50 ΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ...ΠΑΤΡΕΛΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ; ΝΑΙ ΑΡΑ !!!ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ...ΑΡΑ !!! ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝΕ ΕΡΓΑΣΙΚΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ Κ.Τ.Λ====ΜΙΓΗΡΙΑ.....ΔΙΑΦΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΙΓΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΠΟΥΤΑΝΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ..ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΜΠΟΥΝΤΖΟΥΚΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση