GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσή Αυγή:Προτείνει ξεχωριστά σχολεία για Έλληνες και αλλοδαπούς

Διαχωρισμό ανάμεσα στους Έλληνες και στους αλλοδαπούς μαθητές στα σχολεία της χώρας ζήτησε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ...

Διαχωρισμό ανάμεσα στους Έλληνες και στους αλλοδαπούς μαθητές στα σχολεία της χώρας ζήτησε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
«Τι δουλειά έχουν τα παιδιά των μεταναστών στα ελληνικά σχολεία; Μπαίνουμε σε τάξεις και βλέπουμε μόνο ξένα παιδιά. Αυτό είναι απαράδεκτο. Να υπάρξουν διαφορετικές τάξεις για Έλληνες και αλλοδαπούς μαθητές», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το MEGA.
Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση αλλά και του υφυπουργού Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.
«Αντί να βγάζετε κορώνες πατριδοκαπηλίας να διαβάζετε κανένα Νομοσχέδιο. Η Δημοκρατία έχει κανόνες και αν δεν τους σέβεστε να πάτε να ζήσετε στη ζούγκλα», απάντησε η κα Ρεπούση.
Στο σημείο αυτό παρενέβη και ο κ. Παπαθεοδώρου ο οποίος τόνισε σύμφωνα με το MEGA: «Ο διαχωρισμός που επιχειρείτε να κάνετε κύριε της Χρυσής Αυγής είναι φασιστικός».

1 σχόλιο

  1. Προτρέπω τις κ.κ. ιερόδουλες να μη "παίρνουν" χρυσαυγήτες. Να γίνουν ρατσίστριες δηλαδή. Είναι γνωστό άλλωστε πως το δέρμα τους μυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση