GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό κατάληψη το ΤΕΙ Πάτρας

Τη συνέχιση της κατάληψης αποφάσισαν οι φοιτητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πάτρας, που συμμετείχαν στη γενική συνέλευση...

Τη συνέχιση της κατάληψης αποφάσισαν οι φοιτητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πάτρας, που συμμετείχαν στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι.
Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η συνέχιση της κατάληψης της Σχολής μέχρι την επόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση.
Η απόφαση αυτή, πάρθηκε καθώς προβλέπονται σημαντικές αλλαγές στο ΤΕΙ, από το σχέδιο «Αθηνά».
Βασική αλλαγή είναι η θέσπιση μεταβατικότητας για δέκα τμήματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που τελικά δεν θα μετακινηθούν σε άλλη πόλη έως ότου αποφοιτήσουν οι σημερινοί φοιτητές τους, γεγονός που μειώνει τις αναγκαστικές μετακινήσεις φοιτητών.
Στην τελική πρόταση του υπουργείου τα τμήματα της ΣΔΟ παραμένουν στην Πάτρα, μέχρι το 2018 οπότε και μετά θα μεταφερθούν στο Μεσολόγγι.
Πηγή: newsplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση