GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μεγάλη πρόοδος στην ελληνική οικονομία"

«Στην Ελλάδα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ανάκαμψη της οικονομίας», δήλωσε ο γενικός διευθυντής για τις διεθνείς και νομισματικές υπο...

«Στην Ελλάδα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ανάκαμψη της οικονομίας», δήλωσε ο γενικός διευθυντής για τις διεθνείς και νομισματικές υποθέσεις του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Λούντγκερ Σούκνεχτ, μιλώντας σε συνέδριο των Γερμανικών Ινστιτούτων Οικονομικών Ερευνών (DIW).
Ο κ. Σούκνεχτ αναφέρθηκε ακόμη στην «μεγάλη πρόοδο», όπως είπε χαρακτηριστικά, που έχει σημειωθεί στην Ελλάδα σε ότι αφορά στην μείωση του κόστους εργασίας και τον περιορισμό του δημόσιου ελλείμματος και τόνισε ότι «στον τομέα της ανταγωνιστικότητας η απόκλιση από την Γερμανία έχει βασικά αντιστραφεί», ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αν αυτή η οικονομία ανακάμψει, υπάρχει τεράστια προοπτική ανάπτυξης».
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, το στέλεχος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών υποστήριξε ότι αυτή η συζήτηση αποσπά απλώς την προσοχή από την ουσία, η οποία, όπως είπε, είναι η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση