GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΔΝΤ προειδοποιεί την Ιταλία

Το ιταλικό τραπεζικό σύστημα ναι μεν έχει κατορθώσει να επιδείξει «αξιοσημείωτα δείγματα» ανθεκτικότητας, συνεχίζει όμως να απειλείται απ...

Το ιταλικό τραπεζικό σύστημα ναι μεν έχει κατορθώσει να επιδείξει «αξιοσημείωτα δείγματα» ανθεκτικότητας, συνεχίζει όμως να απειλείται από την ύφεση, εκτιμά το ΔΝΤ.
Σε έκθεση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, το ΔΝΤ τονίζει ότι η Ιταλία απειλείται από την ύφεση στην οποία έχει βυθισθεί η χώρα και από την επιδείνωση της κρίσης χρέους.
«Ακόμη κι εάν αποδεικνύεται σταθερό, το χρηματοοικονομικό σύστημα της Ιταλίας δεν είναι απρόσβλητο απέναντι στους κινδύνους: η εντεινόμενη αδυναμία της πραγματικής οικονομίας και οι στενοί δεσμοί ανάμεσα στον χρηματοπιστωτικό τομέα και το χρέος της χώρας εξακολουθούν να παραμένουν οι κυριότεροι κίνδυνοι», περιγράφει στην έκθεσή του το ΔΝΤ.

2 σχόλια

  1. "Because this beast, at which thou criest out, Suffers not any one to pass her way, But so doth harass him, that she destroys him; And has a nature so malign and ruthless That never doth she glut her greedy will, And after food is hungrier than before. Many the animals with whom she weds, And more they shall be still, until the Greyhound Comes, who shall make her perish in her pain "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " While the soul seemed to swell before Rome,
    I saw a huge old man, that grabbed my hair ...
    The sense I had run over, the hand froze on the sword;
    He smiled to me , and gave me the command:

    You have only the charge to flagellate the mortal beings
    You recedes ! Now is closed the pass, this is the land of the gods !

    In me these sayings sound gloomy, even fatal,
    And the soul, in chest to Attila freezes from the terror "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση