GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραντεβού με τον Σαμαρά

Ξεκίνησαν για τον Παρθενώνα και κατέληξαν στο Μέγαρο Μαξίμου! Ο λόγος για τους 20 φοιτητές του Columbia Business School, οι οποίοι βρέθηκ...

Ξεκίνησαν για τον Παρθενώνα και κατέληξαν στο Μέγαρο Μαξίμου! Ο λόγος για τους 20 φοιτητές του Columbia Business School, οι οποίοι βρέθηκαν χθες στην Αθήνα, συνοδευόμενοι από τον επιβλέποντα καθηγητή Charles Calomiris, και επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Γιάννη Στουρνάρα.
Την ώρα της συνάντησης, ο υπουργός Οικονομικών επικοινώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο βρισκόταν και χθες σε ανοιχτή γραμμή για τις εξελίξεις στην Κύπρο. Ξάφνιασε, λοιπόν, ευχάριστα τους φιλοξενούμενούς του, κλείνοντάς τους επιτόπου ραντεβού και με τον πρωθυπουργό!
Ετσι, αντί για τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, που είχαν προγραμματίσει να δουν, οι φοιτητές βρέθηκαν στο γραφείο του Αντ. Σαμαρά στο Μαξίμου. Μάλιστα, ο επιβλέπων καθηγητής Charles Calomiris εκμυστηρεύτηκε ότι σύντομα θα δει τον Ολιβιέ Μπλανσάρ, επικεφαλής οικονομολόγο του ΔΝΤ, οπότε θα έχει να του πει πολλά για το ταξίδι στην Αθήνα.

Πηγή: Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση