GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την συνέντευξη Φουστ...

«Η ληστεία εξαπλώνεται από τους μισθούς και τις συντάξεις στις αποταμιεύσεις. Θα αποτελεί το πρώτο βήμα  μιας γενικευμένης επιλογής που σ...

«Η ληστεία εξαπλώνεται από τους μισθούς και τις συντάξεις στις αποταμιεύσεις. Θα αποτελεί το πρώτο βήμα  μιας γενικευμένης επιλογής που σύντομα θα χτυπήσει και τη δική μας πόρτα, όπως χθες υπονόησε ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ και σήμερα αναφέρει καθαρά ο σύμβουλός του, κ.Φούστ, σε συνέντευξή του στην REAL NEWS», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 «Πριν από τρία χρόνια η Ελλάδα επιλέγει από την Τρόικα ως το πρώτο πειραματόζωο για την εφαρμογή μιας γενικευμένης στρατηγικής λιτότητας στην Ευρώπη. Σήμερα που τα προγράμματα λιτότητας φτάνουν στα όριά τους, γιατί φτωχοποίησαν τους λαούς και δεν αποδίδει άλλο η φορολόγηση της φτώχειας, η ληστεία εξαπλώνεται από τους μισθούς και τις συντάξεις στις αποταμιεύσεις.
Και η Κύπρος επιλέγεται ως το πρώτο πειραματόζωο γενικευμένου κουρέματος καταθέσεων.
Αν αύριο η κυπριακή κυβέρνηση αποδεχτεί αυτήν την προοπτική - και μάλιστα υπό την πίεση της ελληνικής κυβέρνησης - η στρατηγική του κουρέματος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση για την Κύπρο.
Θα αποτελεί το πρώτο βήμα  μιας γενικευμένης επιλογής που σύντομα θα χτυπήσει και τη δική μας πόρτα, όπως χθες υπονόησε ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ και σήμερα αναφέρει καθαρά ο σύμβουλός του, κ.Φούστ, σε συνέντευξή του στην REAL NEWS.
Ο λαός της Κύπρου δίνει μια περήφανη και άνιση μάχη. Δεν στηρίζεται ούτε από την κυβέρνησή του, ούτε από την ελληνική κυβέρνηση.
Καλούμε την κυβέρνηση Σαμαρά, έστω και την τελευταία ώρα, να μην συναινέσει στα ευρωπαϊκά όργανα και στο κούρεμα των καταθέσεων, ανοίγοντας έτσι την κερκόπορτα για αντίστοιχη εξέλιξη στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

5 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΝΑΡΕΤΗ" ΚΑΙ "ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ" ΓΕΡΜΑΝΙΑ ;
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΓΟΡΕΣ", ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ "ΑΓΟΡΕΣ" ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ROT = ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ SCHILD = ΑΣΠΙΔΑ .
    ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΑΓΟΡΕΣ" ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΕΝΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ;
    ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ.
    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΓΛΟ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΩΣ,ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ CITY ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκρως εμπιστευτική επιστολή προς τα όργανα της Ευρωπαϊκής ένωσης

    { Σας παρακαλώ αγαπητοί μου κύριοι , εδώ στην Ελλάδα έχουμε 300 μαλάκες μαζί με άλλους 1.600 συγγενείς τους και τους πληρώνουμε στην Βουλή σας παρακαλώ μπορείτε να τους απολύσετε ώστε να μας λέτε εσείς τι θα κάνουμε που θέλετε το καλό μας και εμείς το δικό σας , εγώ σας αγαπάω ,αλλά πρέπει να κάνουμε και οικονομία ώστε να πάει μπροστά η Ευρωπαϊκή ένωση μας , έχουμε ένα ταμείο εδώ και λέγετε Ο.Α.Ε.Δ εε εκεί δίνουν νομίζω και το επίδομα του άνεργου γύρω στα 300 ευρω , που βέβαια πρέπει να κατέβει κι άλλο ώστε το όραμα της ενωμένης Ευρώπης της δημοκρατίας ,της εργασίας ,τον ανθρώπινων δικαιωμάτων, της δικαιοσύνης , του ευγενή ανταγωνισμού, της ζιμενς , του ευρω , της εμπιστοσύνης κ.τ.λ ΑΠΟΛΥΣΤΕΤΟΥΣ, αφήστε που κάνουν οι ποιο πολλοί φοροδιαφυγή , αφήστε που έχουν όλη την αστυνομία να τους φυλάγουν , αντί βοηθούν οι κύριοι αστυνομικοί τους κυρίους δικαστικούς να κατάσχουν τα σπίτια από τους κλεφτές έλληνες, που πήγαν ΟΛΟΙ και εξαπάτησαν τους έντιμους κύριους τραπεζίτες και πήρανε δάνεια, δεν πληρώνουν το χαράτσι , θέλουν οχτάωρο, θέλουν δώρα, συντάξεις, και δεν πεθαίνουν και εύκολα, να πως έριξαν έξω το τραπεζικό σύστημα της Ευρωπαϊκής ένωσης μας..

    Έχω 18.000.000 εκατομμύρια ευρω θα ήθελα παρακαλώ να που πείτε την γνώμη σας να τα μεταφέρω την τρίτη μόλις ανοίξουν οι τράπεζες στην Ελλάδα στο Λίχτενσταϊν ; στο Λουξεμβούργο; Η να τα φέρω στην Γερμανία; ..ξέρετε τα είχα στην Κύπρο αλλά μου είπαν από εσωτερική πληροφόρηση , είμαι πρέσβης, ότι να τα πάρω από την Κύπρο γιατί θα έλεγαν ΟΧΙ και μετά ΝΑΙ ώστε να είναι καλυμμένοι οι εκεί πολιτικοί τους ,τα ξέρετε να μην σας κουράζω …

    Ευχαριστώ εκ τον προτέρων πρέσβης επί τιμή Ιάκωβος Γιοχανοκλεφτουνάκης της Αγγέλας και του Γιόχαν .. ευχαριστώ …αα μου έκαναν πρόταση και οι Ρώσοι ότι κάνουν έναν παράδεισο δικό τους στα νησιά Τσακλάν - Τσακλην κάπως έτσι αλλά αυτοί είναι απατεώνες ..}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρετε ότι έχετε και δεν έχετε από Ελληνικές Τράπεζες γιατί θα κλαίτε σε 15-20 ημέρες .. τα κλειδιά πάνε στην Ντοϊτσε Μπανκ και αν δεν πιάνουμε τους στόχους { δεδομένο ότι θα τους πιάσουμε ΠΟΤΈ} θα κουρεύουν, θα βάζουν πλαφόν, θα κατάσχουν έστω τα λίγα ευρουλάκια σας...ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΌΣΟΙ ΈΧΕΤΕ ΈΣΤΩ 1.000 ευρώ στης Ελληνικές τράπεζες και πάρετετα...

    Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είστε ΜΑΛΑΚΕΣ θα τους είχαμε ανατρέψει αν είσαστε σταθεροί στης απόψεις σας .. ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΊΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΊ ΈΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΉ {ΑΛΛΆ ΑΚΟΎΓΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΆ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ}... Μάνο με τον ΛΑΟ να σας στηρίζει, να κάνει υπομονή μπορείτε θα μπορούσαν να ανατραπούν ΌΛΑ.. ΒΆΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΏΡΑ ΤΟ ΕΥΡΏ ΣΤΟΝ ΚΏΛΟ ΣΑΣ... {ΑΝ ΘΑ ΛΈΓΑΤΕ, ΝΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΘΑ ΤΟ ΧΈΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΏ ΚΆΤΙ ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝ} Όταν ένα οχυρό πάει να διαπραγματευτή ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΈΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΊ οι πολιορκητές το έχουν πάρει ...

    ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ...{ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΟΜΩΣ ΠΆΝΤΑ ΟΙ ΛΊΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΚΑΝ ..ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΈΠΑΙΖΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χμ χμ...Η Κύπρος ήταν μόνο ...εμ δεν θα είναι μόνο η Κύπρος ΑΔΩΝΙ-ΑΥΤΙΑ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ-ΤΣΙΠΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΑ-ΚΟΥΒΕΛΙ- ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΣ.....

    Από Asterix – 23 Μαρτίου 2013..Έκτακτη φορολόγηση καταθέσεων και στην Ισπανία..

    Σε επιβολή φόρου επί των καταθέσεων προχωρά και η Ισπανία, δημιουργώντας ένα επίφοβο κλίμα στην ΕΕ ότι τα χρήματα των καταθέσεων των πολιτών είναι ανυπεράσπιστα στις «ληστρικές» επιθέσεις των κυβερνήσεων{Δ! ΡΑΙΧ}.

    Σύμφωνα με τον υπουργό επί του προϋπολογισμού Cristobal Montoro ο φόρος που θα επιβληθεί θα είναι της τάξης του 0,2% όπου μέσω αυτού εκτιμάται ότι θα συγκεντρωθούν περί τα 3 δισ. €.

    Βέβαια ο Ισπανός υπουργός έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο φόρος αυτός δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο, αλλά ποιος θα μπορούσε να τον πιστέψει ιδιαίτερα, αυτές τις ώρες όπου η ευρωζώνη πλήττεται καίρια από την κρίση. Τέτοιες ενέργειες δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας στους καταθέτες των ευρωπαϊκών τραπεζών θέτοντας σε κίνδυνο όλο το ευρωοικονομικό οικοδόμημα.

    Ακριβώς ισχυρίζεται ο Jaime Becerril, αναλυτής της JP Morgan, ο οποίος πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος φόρος είναι μια «επικίνδυνη κίνηση η οποία επιλέγεται να γίνει σε μια άσχημη στιγμή».

    Για τον ίδιο, αυτή η νέα φορολογία δεν είναι τόσο διαφορετική από την αντίστοιχη που επιλέγει για την Κύπρο, λέγοντας πως έτσι η ισπανική κυβέρνηση ουσιαστικά τιμωρεί την αποταμίευση σε καιρούς λιτότητας.

    «Είναι άγνωστο εάν θα υπάρξει κίνδυνος από εκροές κεφαλαίων, αν και η ακριβής φύση των καταθέσεων που επηρεάζονται από αυτό το φόρο είναι ακόμα αβέβαιη. Αλλά η «αβεβαιότητα» δεν είναι ποτέ καλός φίλος της οικονομικής σταθερότητας» σημείωσε ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέγε με παλιόπαιδο μέχρι και Ναζί, μα μη λες α(Χ.Α)ριστο…

    Στο πλευρό της Eldorado και του Μπόμπολα και οι νεοναζιστές;

    Απόλυτα συνεπής προς τις υποχρεώσεις της απέναντι στο οικονομικό, πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο που την εξέθρεψε και την προώθησε στη βουλή εμφανίζεται τα τελευταία 24ωρα η Χρυσή Αυγή.

    Αφού υπερψήφισε την τοποθέτηση του Σταυρίδη στο ΤΑΙΠΕΔ – δηλαδή του ανθρώπου του Μητσοτάκη, ο οποίος ξεπούλησε την ΑΓΕΤ – ΗΡΑΚΛΗΣ στην ιταλική… μαφία, τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί και την Χαλκιδική.

    Λίγες εβδομάδες λοιπόν ύστερα από την παράσταση που έδωσε, για λογαριασμό της καναδικής πολυεθνικής Eldorado και του Μπόμπολα, ο Ά. Γεωργιάδης αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ήρθε και...
    η σειρά των νεοναζιστών να μπουν στο παιχνίδι.

    Θυμίζουμε ότι το νεοναζιστικό κόμμα, πάντα μαζί με την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη είχε ψηφίσει για να μην φορολογούνται οι Έλληνες εφοπλιστές ενώ έπαιξε το παιχνίδι της κυβέρνησης και στην υπόθεση του ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας.

    Παλαιότερα είχαν στηρίξει τον Μάνεση απέναντι στους απεργούς της Χαλυβουργίας στο Βόλο.

    Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:

    “Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής με αντιπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Υπογειτών των Μεταλλείων Κασσάνδρας.

    Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αντώνης Γρέγος υποδέχτηκαν με θέρμη τον Πρόεδρο του Σωματείου, Άγγελο Δεληγιόβα και τον Γραμματέα Γεώργιο Αρβανίτη.

    Οι αντιπρόσωποι των εργαζομένων εξέθεσαν στους συναγωνιστές τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες εργάζονται και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Εξέφρασαν την πεποίθηση πως η εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική είναι μια πολύ σημαντική δραστηριότητα, η οποία δίνει εργασία σε χιλιάδες οικογένειες του νομού, δραστηριότητα που δεν πρέπει να παύσει. Επίσης, κατήγγειλαν πως έχουν γίνει δέκτες απειλών και κατατρομοκράτησης από γνωστούς αριστερούς κύκλους, γιατί επιμένουν να στηρίζουν την εργασία των μεταλλωρύχων στο νομό, κύκλοι που έχουν δαιμονοποιήσει τους εργαζομένους στην εξόρυξη χρυσού και τους αντιπροσώπους τους.

    Οι συναγωνιστές δήλωσαν απερίφραστα την απόλυτη στήριξή τους στους εργαζόμενους και στα δίκαιά τους, καθώς και ότι θα στηρίξουν τα δίκαια αιτήματά τους εντός και εκτός Βουλής.

    Παράλληλα, εξέφρασαν την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής πως η εκμετάλλευση του χρυσού στην Χαλκιδική γίνεται με όρους που δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.

    Η δραστηριότητα δεν πρέπει να παύσει μεν αλλά, η εξόρυξη του χρυσού πρέπει να γίνει από εταιρία που θα ελέγχεται κατά πλειοψηφία από το δημόσιο, στην οποία θα έχουν μερίδιο και λόγο οι εργαζόμενοι”.

    ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΡΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΝΓΚΑ..ΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση