GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Πιστόριους ονειρευόταν τη στιγμή που θα πυροβολούσε ληστή στο σπίτι του"

“Στόν τοίχο” στήνει τον Όσκαρ Πιστόριους, η δήλωση του...

“Στόν τοίχο” στήνει τον Όσκαρ Πιστόριους, η δήλωση του...Αμερικανού συγγραφέα, Μάικλ Σοκολόβε, που αναφέρει, ότι ο διάσημος παραολυμπιονίκης, είχε “ψύχωση με τα όπλα”.
Όπως δήλωσε στην εφημερίδα “DailyMail” ο Σοκολόβε, ο Πιστόριους, ονειρευόταν τη στιγμή που θα έπιανε ένα γεμάτο όπλο και θα πυροβολούσε εν ψυχρώ έναν ληστή στο σπίτι του.
Ο Πιστόριους έδειξε το όπλο του, το οποίο φύλασσε σε ένα ξύλινο κουτί, «σχεδόν σαν ένα κόσμημα», στον Σοκολόβε. Ο συγγραφέας χαρακτηριστικά δήλωσε:
“Ο Όσκαρ αγαπούσε πολύ το ημιαυτόματο όπλο του. Του ήταν πολύ σημαντικό. Πολλές φορές ένιωθε ευάλωτος, ακόμα και στο ίδιο του το σπίτι, και γνωρίζοντας πως το όπλο του βρισκόταν δίπλα στο κρεβάτι του συνεχώς τον έκανε να αισθάνεται πολύ πιο ήρεμος. Ποτέ δεν περίμενα να κάνει κακό σε κάποιον άλλον. Ήταν πολύ ευγενικός με τους ανθρώπους”.

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση