GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κυπριακά πρωτοσέλιδα

«Η Κύπρος ακροβατεί» είναι ο τίτλος του κυρίου θέματος της «Αλήθειας» που αναφέρεται σε σενάρια εξόδου από το ευρώ και φιλοξενεί όλες τις...

«Η Κύπρος ακροβατεί» είναι ο τίτλος του κυρίου θέματος της «Αλήθειας» που αναφέρεται σε σενάρια εξόδου από το ευρώ και φιλοξενεί όλες τις ειδήσεις από το μέτωπο του Eurogroup και της Βουλής με τη ψήφιση σήμερα των εννέα νομοσχεδίων. Σε άλλο σημείο αναφέρει έληξε άδοξα η εκστρατεία Σαρρή στη Μόσχα και ο ΥΠΟΙΚ επιστρέφει με άδεια χέρια αφού η Ρωσία δεν έδωσε ούτε επιμήκυνση του δανείου.
Η «Σημερινή» τιτλοφορεί το κύριό της θέμα «Σε ακτίνα συμφωνίας Λευκωσία και Γιούρογκρουπ» και αναφέρει ότι οι δύο πλευρές φαίνεται να βρίσκουν την συμβιβαστική φόρμουλα και ότι η Βουλή ψηφίζει σήμερα τα νομοσχέδια για αναδιάρθρωση.  Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι Ρώσοι συζητούν μόνο επιμήκυνση του δανείου του 2011.
 Υπό τον τίτλο «Αιματηρή διάσωση Λαϊκής», ο «Φιλελεύθερος» αναφέρεται στο σχέδιο για εξυγίανση της τράπεζας με την δημιουργία «καλής» και «κακής τράπεζας». Σε άλλο θέμα ο αναφέρει ότι λόγω των εξελίξεων η αγορά και το εμπόριο νέκρωσαν και η Κύπρος είναι σε «στάση πληρωμών».
«Οργή εργαζομένων» είναι ο τίτλος του κυρίου θέματος της «Χαραυγής» που γράφει ότι διατυπώνονται ερωτήματα για τη μεθόδευση όπως αναφέρει, άρον –άρον διάλυσης της Λαϊκής και ότι τα σχετικά νομοσχέδια συζητούνται σήμερα στη Βουλή.
Η αγγλόγλωσση “Cyprus Mail” με τίτλο «Κούρσα με το χρόνο για την Κύπρο» αναφέρει ότι η Βουλή συνέρχεται σήμερα για να συζητήσει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τα νομοσχέδια για διάσωση της οικονομίας υπό τα χρονοδιαγράμματα των διεθνών πιστωτών. Αλλού αναφέρει ότι ο ΥΠΟΙΚ τηρεί σιγή ιχθύος για τις επαφές του στη Μόσχα.
Η εβδομαδιαία «Γνώμη» έχει τίτλο «Στον πάτο έριξε ο Αναστασιάδης της αξιοπιστία της Κύπρου» και γράφει για πολιτικά και γεωστρατηγικά παιγνίδια πίσω από το κούρεμα και για «ψυχρολουσία» στη Μόσχα.
Το «Κυπριακό Ποντίκι» υπό τον τίτλο «Την Κύπρο και τα μάτια σας…» και φωτογραφίες της πολιτικής ηγεσίας γράφει ότι η Κύπρος ταρακούνησε την Τρόικα, απέφυγε το κούρεμα και βάζει στο τραπέζι προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση