GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραντεβού Αναστασιάδη με Μπαρόζο-Ρομπάι;

Συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και τους προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι και της Ευρωπαϊ...

Συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και τους προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ενδέχεται να υπάρξει στο περιθώριο του κρίσιμου Eurogroup στις Βρυξέλλες την Κυριακή.
Σύμφωνα με το sigmalive, αυτό αναφέρουν κοινοτικές πηγές στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας πάντως ότι όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της συζητήσεων που γίνονται στη Λευκωσία μεταξύ της κυβέρνησης και της τρόικας για την προετοιμασία του Eurogroup.

Οι δύο κορυφαίοι κοινοτικοί αξιωματούχοι που ανέβαλαν την επίσκεψή τους στη Μογγολία και την Ιαπωνία θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν και ή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι κ.κ. Βαν Ρόμπει και Μπαρόζο έμειναν στις Βρυξέλλες γιατί θέλουν να είναι σε συνεχή επαφή με τον κ. Αναστασιάδη στη διάρκεια του Εurogroup, ώστε εάν προκύψει πρόβλημα στο Eurogroup να επιλυθεί στο ανώτατο επίπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση