GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απείλησε δασοφύλακα με αλυσοπρίονο

Συνελήφθη το απόγευμα στο Βόλο, ένας 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται για αντίσταση, απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος δασοφύλακα...

Συνελήφθη το απόγευμα στο Βόλο, ένας 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται για αντίσταση, απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος δασοφύλακα και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, ο 45χρονος οδηγώντας το φορτηγό του, δε σταμάτησε σε σήμα δασοφύλακα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος στο όχημα, με αποτέλεσμα ο δασοφύλακας να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του.
Εκεί, ο συλληφθείς αρνήθηκε εκ νέου τον έλεγχο και επιτέθηκε στο δασοφύλακα. Όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς στη συνέχεια τον απείλησε με αλυσοπρίονο που είχε στην κατοχή του.
Το φορτηγό του 45χρονου κατασχέθηκε από το Δασαρχείο Βόλου μαζί με το φορτίο ξυλείας που βρέθηκε στο εσωτερικό του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση