GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΝΤ:Να πωληθούν τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών

Τη δραματική συρρίκνωση του τραπεζικού τομέα της Κύπρου ζητά το ΔΝΤ. Αυτή ήταν σύμφωνα με το MEGA η θέση που εξέφρασε το Ταμείο σε συναντ...

Τη δραματική συρρίκνωση του τραπεζικού τομέα της Κύπρου ζητά το ΔΝΤ. Αυτή ήταν σύμφωνα με το MEGA η θέση που εξέφρασε το Ταμείο σε συναντήσεις με αξιωματούχους της κυπριακής κυβέρνησης στη Λευκωσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, σε αυτές τις συναντήσεις τα μέλη της αποστολής του ΔΝΤ ζήτησαν επίσης την άμεση πώληση των  υποκαταστημάτων της Λαϊκής και της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα καθώς και την πώληση όλων των περιουσιακών τους στοιχείων στις υπόλοιπες χώρες μέχρι το 2016. Σε σχετική ερώτηση, πάντως, εκπρόσωποι του ΔΝΤ αρνήθηκαν να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο. Επίσης, αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις σχετικά με το αν υπάρχει plan Β μετά την απόρριψη του νομοσχεδίου από την κυπριακή βουλή.Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA Mιχάλης Ιγνατίου, όλα δείχνουν ότι υπάρχει σχέδιο Β και θα οδηγηθούμε σε νέες διαπραγματεύσεις καθώς το ΔΝΤ δεν επιθυμεί να πάρει την ευθύνη για την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας.

6 σχόλια

  1. TAΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΨΟΦΙΑ ΑΛΟΓΑ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ .ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ.ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ROTHSCHILDS ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ;;;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΝΤ.

    ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BRAVO ST' ADELFIA MAS, APEDEIXAN DIA POLOSTH FORA OTI EINAI SEVONTAI THN MNHMH TOU GR. AFSKENTIOU KATHWS KAI TWN XILIADWN POU EDWSAN THN ZWH TOYS GIA THN PATRIDA. ESEIS STHN KYPRO MAS KANATE PERHFANOUS POU EIMASTE ELLHNES, OXI SAN TOUS KOLOELLHNES THS ELLADAS. SAS EYXARISTW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ FOCUS ;
    Ε , ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩΣΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΝΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση