GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομισιόν: Η Κύπρος έχει την πλήρη στήριξή μας

Η Κύπρος έχει την πλήρη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην προσπάθειά της να επανέλθει η σταθερότητα και η οικονομική ανάπτυξη στο νησ...

Η Κύπρος έχει την πλήρη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην προσπάθειά της να επανέλθει η σταθερότητα και η οικονομική ανάπτυξη στο νησί της ανατολικής Μεσογείου, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της Κομισιόν.
"Στηρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες του προέδρου (Νίκου) Αναστασιάδη και του κυπριακού λαού να επαναφέρουν την οικονομική σταθερότητα στην Κύπρο και να βοηθήσουν να οδηγηθεί η χώρα και πάλι σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Σάιμον Ο΄Κόνορ, στη διάρκεια τακτικής ενημέρωσης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

2 σχόλια

  1. EUROPEAN COMMISSION = THE ROTHSCHILDS BASTARDS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Do it today.Tomorrow will be too late !!!

    Spanish, Italian, Portuguese, Irish, French, Hellenic peoples, withdraw your money immediately from the banks. State robbery called “deposit haircut” is coming soon. Political robbers will steal your money and name it a “one-off tax” to save banksters, as it just happened in Cyprus. Save your money from the white-collar state thieves. Protect yourself before they rob you. An accounting entry in your bank account does not prove that the cash exists. It just recognizes bank’s liability. Your money may or may not be available to withdraw. Do it today. Tomorrow will be too late !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση