GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γρήγορο γκολ θέλει ο Ολυμπιακός

Γρήγορο γκολ θέλει ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε όλα τα επίπεδ...

Γρήγορο γκολ θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε όλα τα επίπεδα.
Ο Μίτσελ θα ανακοινώσει αποστολή και θα αποφασίσει για την ενδεκάδα, ζητώντας επίμονα από τους παίκτες πίεση και ρυθμό από την αρχή του αγώνα. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει στα πρόσφατα ματς με την ΑΕΚ να ανοίγει νωρίς το σκορ και έτσι διευκολύνεται για να φτάνει στις άνετες νίκες.
Η διοίκηση ετοιμάζει εκπλήξεις για να γιορταστεί ο τίτλος και τα γενέθλια του συλλόγου, ενώ και ο κόσμος της ομάδας που θα γεμίσει το γήπεδο (σήμερα αναμένεται να φύγουν τα τελευταία εισιτήρια) θα δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
Το αυριανό ματς έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που θα παίξει για πρώτη φορά φέτος στο Καραϊσκάκη και θα γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο για την επιστροφή του. Αλλά και για τον Κώστα Μανωλά που θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την ΑΕΚ, καθώς δεν είχε αγωνιστεί εναντίον της παλιάς ομάδας του στο ματς του πρώτου γύρου.
Στο γήπεδο θα είναι σκάουτερς ξένων ομάδων για παίκτες του Ολυμπιακού. Με την Βέρντερ να έχει στραμμένη την προσοχή της στον Μήτρογλου, την Σέλτικ και συλλόγους από την Γαλλία στον Αμπντούν.
Ταξίδι στην Ελβετία θα κάνει ο Ντέρεκ Μπόατενγκ προκειμένου να είναι παρών στη δικαστική διαδικασία για την υπόθεση απελευθέρωσής του από την Ντνιέπρ.


Πηγή: pamesports.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση