GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατηγορούμενη για βιαιοπραγία η Τζένιφερ Καπριάτι

Η αμερικανίδα πρώην πρωταθλήτρια του τένις, Τζένιφερ Καπριάτι, θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, κατηγορουμένη για παρενόχληση και βιαιοπρα...

Η αμερικανίδα πρώην πρωταθλήτρια του τένις, Τζένιφερ Καπριάτι, θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, κατηγορουμένη για παρενόχληση και βιαιοπραγία κατά των πρώην συντρόφου της, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανακοίνωσε το δικαστήριο του Πάλμ Μπίτς, στη Φλόριντα.
Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου, και το πρώην νούμερο ένα στον κόσμο και κάτοχος τριών Grand Slams, αφέθηκε ελεύθερη. Η 36χρονη αμερικανίδα, είχε μια φιλονικία με τον Ιβάν Μπράναν, από τον οποίο χώρισε το περασμένο έτος, σε ένα αθλητικό κέντρο στο βόρειο Παλμ Μπίτς, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση ο Μπράναν έκανε προπόνηση με βάρη, όταν η Καπριάτι άρχισε να φωνάζει και να τον χτυπά με γροθιές στο στομάχι. Στη συνέχεια τον κλείδωσε στα αποδυτήρια. «Τα γεγονότα είναι μια υπερβολή της αστυνομίας καθώς τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στηρίχτηκαν μόνο στη μαρτυρία του Μπράναν και όχι και της Καπριάτι», κατήγγειλε ο εκπρόσωπος της πρώην πρωταθλήτριας του τένις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση