GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ταξίδι ανά τον κόσμο συνεχίζεται για τον ΥΠΕΞ, αυτή τη φορά χωρίς πολλούς συνοδούς...

Σχολιάζει ο Κώστας Ζωγράφος Ο κ. Δ. Αβραμόπουλος φημίζεται για τις δημόσιες σχέσεις του. Πολλοί του χρεώνουν ότι εξαντλείτε μόνο σ᾽α...

Σχολιάζει ο Κώστας Ζωγράφος

Ο κ. Δ. Αβραμόπουλος φημίζεται για τις δημόσιες σχέσεις του. Πολλοί του χρεώνουν ότι εξαντλείτε μόνο σ᾽αυτές. Σίγουρα, για το υψηλό επίπεδο του PR του, εκτός απ᾽τους καλούς συνεργάτες που έχει κατά καιρούς, ευθύνεται και η επαγγελματική του καταγωγή. Δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνά -όταν κρίνει τον υπουργό Εξωτερικών- ότι προέρχεται από το διπλωματικό σώμα. Ίσως, γι᾽αυτό αλλά και για προφανείς συναισθηματικούς λόγους που ξυπνά ότι θυμίζει το ένδοξο παρελθόν του, πήρε μαζί του στο πρόσφατο ταξίδι του στον Καναδά, 12 (!) συνοδούς, η πλειοψηφία των οποίων ήταν πρεσβευτές της χώρας μας. (Τo PRESS-GR έχει στη διάθεσή του όλα τα ονόματα των... ακολούθων).
Γεννούνται στο σημείο αυτό εύλογα ερωτήματα, τόσο για τη χρησιμότητα ενός πολυέξοδου ταξιδιού για μια... διμερή επίσκεψη στα πέρατα του κόσμου, σε μια χώρα που δεν έχει την όποια οικονομική συνδιαλλαγή με την Ελλάδα, όσο και για την ανάγκη παρουσίας μιας πολυμελούς αποστολής (η οποία σχολιάστηκε ειρωνικά απ᾽τους oμογενείς δημοσιογράφους, ενώ οι καναδοί την αγνόησαν εντελώς)
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι οι διμερείς επισκέψεις αντίστοιχα του Καναδού υπουργού (μιας χώρας σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση απ᾽ότι η δική μας) δεν περιλαμβάνει πάνω από 4 διπλωματικούς υπαλλήλους.
Εύκολα αν συνυπολογίσει κανείς τα έξοδα (300 ευρώ τη βραδιά μόνο το ξενοδοχείο + τα αεροπορικά εισιτήρια για όλους) διαπιστώνει τη ζημία για το ελληνικό δημόσιο, σε περίοδο κρίσης.
Η συγκεκριμένη αποστολή δεν θα δικαιολογούνταν βέβαια, ούτε σε καλούς καιρούς, πόσο δε μάλλον σε δεινά χρόνια.
Απόψε ο κ. Αβραμόπουλος έφθασε στην αγαπημένη του Κων/πολη, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό. Οι δυνατότητες για πολλούς συνοδούς αυτή τη φορά, ήταν εκ των πραγμάτων περιορισμένες. Οπότε, αρκέστηκε στους ολίγους..

1 σχόλιο

  1. Με τα 250-300 ευρώ μισθούς που προτείνουν οι πολυεθνικές για να επενδυσουν στην Ελλάδα θα ανακάμψει η χώρα, θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη και θα βγούμε από την κρίση?!

    Αν αυτό εννοεί ο “γεναίος” πρωθυπουργός μας τι να πώ!! Τόσο πατριώτης πια! Η απόλυτη εξαθλίωση του λαού είναι προ των πυλών….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση