GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάθαρση ζήτησε από τον Σαμαρά ο Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε μία ακόμη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό την Κυριακή το πρωϊ στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace παρουσία του κυβ...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε μία ακόμη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό την Κυριακή το πρωϊ στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου και του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι συχνός συνομιλητής του Πρωθυπουργού καθώς ουσιαστικά αποτελεί τον άνθρωπο του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη έχει επενδύσει, μισθώνοντας το ξενοδοχείο στο οποίο συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό αλλά και την αγορά του 34,18 της καπνοβιομηχανίας της Ξάνθης ΣΕΚΑΠ από τη ΣΕΚΕ.
Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta εκεί υπήρχε και πρωθυπουργική παρέμβαση καθώς ένας από τους μνηστήρες ήταν τουρκική εταιρεία και ο Σαμαράς ζήτησε από τον Σαββίδη να ανεβάσει την προσφορά του ώστε να μην περάσει η ΣΕΚΑΠ σε τουρκικά χέρια, κάτι που τελικά έγινε.
Αυτό, όμως, που έχει σημασία είναι τι συζητήθηκε μεταξύ των δύο ανδρών, γιατί εκτός από τον επιχειρηματικός της χαρακτήρα, η συζήτησε είχε και αθλητικό. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να φροντίσει προκειμένου να υπάρχει κάθαρση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οπως του είπε χαρακτηριστικά, «δεν μπορώ να επενδύω σε ένα προϊόν που δεν είμαστε όλοι 100% σίγουροι ότι είναι καθαρό και ζει και βασιλεύει το παρασκήνιο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση