GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιέζει η ΕΚΤ - "Οχι" από Αναστασιάδη...

Στο προεδρικό μέγαρο της Κύπρου βρίσκεται αυτή την ώρα εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, προκειμένου να πείσει τον πρόεδρο τη...

Στο προεδρικό μέγαρο της Κύπρου βρίσκεται αυτή την ώρα εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, προκειμένου να πείσει τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη να προωθήσει σήμερα προς έγκριση το νομοσχέδιο για το κούρεμα των καταθέσεων.
Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Αναστασιάδη να έχει αρνηθεί. Επιπλέον, ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ φέρεται να ζήτησε να μην μείνουν κλειστές οι τράπεζες την Τρίτη.



3 σχόλια

  1. ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ.ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.ΔΕΚΑ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ.ΒΡΕ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΧΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπανια στην ιστορια της ελληνικης μπλογκοσφαιρας ειπωθηκαν μαζεμενες τοσες μπουρδες σε τοσο λιγο χρονο. Σας ψεκαζουν γαμωτο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση