GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός ο διοικητής της Αλ Κάιντα

Στρατιώτες από το Τσαντ στο Μαλί σκότωσαν τον Μοχτάρ Μπελμοχτάρ, ανώτερο διοικητή της βορειοαφρικανικής πτέρυγας της Αλ Κάιντα, στη διάρκ...

Στρατιώτες από το Τσαντ στο Μαλί σκότωσαν τον Μοχτάρ Μπελμοχτάρ, ανώτερο διοικητή της βορειοαφρικανικής πτέρυγας της Αλ Κάιντα, στη διάρκεια επίθεσης σε μια βάση των ισλαμιστών ανταρτών, δήλωσε ο στρατός του Τσαντ.
«Το Σάββατο, οι ένοπλες δυνάμεις του Τσαντ που επιχειρούσαν στο βόρειο Μαλί κατέστρεψαν πλήρως μια τρομοκρατική βάση (...). Ο απολογισμός περιελάμβανε πολλούς νεκρούς τρομοκράτες, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός τους Μοχτάρ Μπελμοχτάρ», δήλωσε εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων του Τσαντ, ο στρατηγός Ζακαρία Γκομπόνγκ, σε δήλωση που αναγνώστηκε στην κρατική τηλεόραση.

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση