GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Αποδοκίμασαν βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Επίθεση κατά του βουλευτή Στάθης Μπούκουρα την ώρα που κατέθετε στεφάνι για την 25η Μαρτίου στο Λουτράκι καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή. Όπως ...

Επίθεση κατά του βουλευτή Στάθης Μπούκουρα την ώρα που κατέθετε στεφάνι για την 25η Μαρτίου στο Λουτράκι καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή.
Όπως αναφέρει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της «ομάδα θρασύδειλων αριστεριστών, με την πλήρη ανοχή της αστυνομίας, προκάλεσε επεισόδια στο Λουτράκι και αμαύρωσε τους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου».
«Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Μπούκουρας εκφωνήθηκε για την κατάθεση στεφάνου. Τότε μία ομάδα αριστεριστών προσπάθησε να τον χτυπήσει πισώπλατα, επενέβησαν όμως παριστάμενοι φίλοι του Κινήματος και τους έτρεψαν σε φυγή. Ένας μάλιστα απ' αυτούς, που επιτέθηκε στον συναγωνιστή Μπούκουρα, βρέθηκε αμέσως στο έδαφος και για να τον σώσει η αστυνομία έριξε χημικά στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής! Με απλά λόγια: είσαι βουλευτής και προσκεκλημένος σε δημόσια εκδήλωση, σου επιτίθεται ένας αλήτης, τον ρίχνεις κάτω αμυνόμενος και η αστυνομία σου ρίχνει χημικά για να τον σώσει αντί να τον συλλάβει! Και στη συνέχεια συλλαμβάνει πολίτες που δεν είχαν προκαλέσει το παραμικρό και βρέθηκαν», επισημαίνει η Χρυσή Αυγή.

Δείτε το βίντεο που επισυνάπτει στην ανακοίνωσή της



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση