GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα γιατρών-ΕΛΑΣ...

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας και της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την επιχείρηση...

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας και της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας, που είχε σαν αποτέλεσμα 132 άτομα χρηστές ναρκωτικών ουσιών να καταλήξουν στο Κέντρο Κράτησης της Αμυγδαλέζας .
Η Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. με ανακοίνωση της επιτίθεται προσωπικά στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια αναφέροντας χαρακτηριστικά «Φαίνεται πως υπέστη μετάλλαξη ο Ξένιος Ζευς, αυτό το υπερτροφικό και κτηνώδες τέκνο του κ. Δένδια. Χτες λοιπόν, αντί του πογκρόμ μεταναστών ο Ζευς επιδόθηκε σε επιχείρηση-σκούπα κατά ναρκομανών, οι οποίοι καταγγέλλεται πως μεταφέρθηκαν ομαδικά στο Κέντρο Κράτησης Αμυγδαλέζας.  Τέλος λοιπόν στα θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης, ενώ στα αντίστοιχα Τμήματα που δημιουργήθηκαν στα Νοσοκομεία φημολογείται πως, αντί ψυχιάτρου, εφεξής θα προΐσταται αξιωματικός των ΜΑΤ».
Την ίδια ώρα με ανακοίνωση της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής υποστηρίζει ότι πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, σε συνεργασία με υγειονομικές μονάδες του Υπουργείου Υγείας και προέβησαν στη μεταφορά και παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης σε εξαρτημένα άτομα.
Στη συνέχεα της ανακοίνωσης της η ΓΑΔΑ αναφέρει ότι στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας τους χορηγήθηκαν σάντουιτς, ζεστή σούπα και νερό.

3 σχόλια

  1. What a information of un-ambiguity and preserveness of precious experience regarding unexpected emotions.


    Have a look at my homepage - 94663
    Also see my webpage > www.face2face.me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για την Ιερισσό: Οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα επιτρέψουν τελικά τις έρευνες της Αστυνομίας... πάλι καλά!!!!

    Μάλιστα έκαναν τόσο μεγάλη παραχώρηση ώστε δέχονται να διερευνηθεί η υπόθεση του εμπρησμού στις Σκουριές!!!
    Μιλάμε για μεγάλη πρόοδο...

    Σύσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τα επεισόδια στην Ιερισσό
    (έληξε και συμφώνησαν ότι γίνεται να γίνεται υπό την επίβλεψη του Εισαγγελέα...
    Που ούτως ή άλλως γινόταν μιας και χθες ήταν παρόντες 2 Εισαγγελείς στο χωριό) με πρωτοβουλία του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. Ειναι σαν τους ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ.
    Διακοσια χρονια περιμενανε, να πεσει ο Καπιταλισμος. Και τελικα πεσανε αυτοι.

    Ρε τι παθανε οι ανθρωποι.
    Αλλα αυτοι επιμενουν.
    "ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΤΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση