GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Τι είπε ο Κατίδης για τον ναζιστικό χαιρετισμό

Η "εσχάτη των ποινών" για τους ποδοσφαιριστές, επιβλήθηκε στον Γιώργο Κατίδη. Ισόβιος αποκλεισμός από τις Εθνικές ομάδες και δ...

Η "εσχάτη των ποινών" για τους ποδοσφαιριστές, επιβλήθηκε στον Γιώργο Κατίδη. Ισόβιος αποκλεισμός από τις Εθνικές ομάδες και διακοπή συμβολαίου από την ΑΕΚ.Ο ναζιστικός χαιρετισμός του νεαρού μεσοεπιθετικού στον αγώνα με την Βέροια όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητος, αλλά προκάλεσε οργή.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ανακοίνωσε τον ισόβιο αποκλεισμό του από τις Εθνικές ομάδες, ο πρόεδρος της Original ήταν λάβρος εναντίον του, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε για "τρομερό λάθος".
Προφανώς δεν έπεισαν οι εξηγήσεις του ποδοσφαιριστή, η ασπίδα που του παρείχε ο συμπαίκτης του Μιχάλης Παυλής ή η πολιτική άγνοια που του καταλόγισε ο προπονητής του Έβαλντ Λίνεν.
Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:




3 σχόλια

  1. TO EXOUME KSANAPEI
    TO E8NIKO SPOR TON ELLHNWN EINAI NE TRONE TA IDIA TOUS TA PAIDIA
    NAZISTIKOS XERETISMOS KAI POUTSES MPLE,ENW OI ALOI POU YPSONOUN THN GRO8IA EINAI ENTAKSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σας. Μήπως δεν μπορούμε πιά να σηκώνουμε τα χέρια μας για να ξυστούμε ?? Εγώ άλλο είδα και εσείς πανίβλακες τοποθετημένοι άλλο. Μπορεί και να μούτζωνε τις φάτσες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση