GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο βίντεο από τις φυλακές Τρικάλων

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν χθες το βράδυ στις φυλακές Τρικάλων έπειτα από το συναγερμό που σήμανε από το οργανωμένο σχέδιο ...

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν χθες το βράδυ στις φυλακές Τρικάλων έπειτα από το συναγερμό που σήμανε από το οργανωμένο σχέδιο απόδρασης που τέθηκε σε εφαρμογή από ομάδα κρατουμένων. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι λέει ο οδηγός του ασθενοφόρου που έφθασε στις φυλακές για να παραλάβει τους τρεις τραυματίες και ο ιδιοκτήτης καφενείου της περιοχής.
«Πήραμε κλήση από το τηλεφωνικό κέντρο ότι τραυματίστηκε ένας φρουρός.  Στα 500 μέτρα πριν τις φυλακές έπεφταν σφαίρες δεξιά και αριστερά από το ασθενοφόρο.  Σβήσαμε τον φάρο, σβήσαμε τα φώτα συνεχίσαμε με την όπισθεν ενώ πίσω από μας ήταν η ομάδα ΔΙΑΣ», λέει ο οδηγός του ασθενοφόρου και προσθέτει: «οι σφαίρες έπεφταν δεξιά και αριστερά από μας και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν έρχονταν μέσα από τη φυλακή ή απ’ έξω».
Από τύχη γλίτωσε ο ιδιοκτήτης του καφενείου, όταν μία σφαίρα χτύπησε το τζάμι και κατέληξε στον τοίχο ενώ ο ίδιος βρισκόταν μέσα στον χώρο.
«Γύρω στις 8:20 είδαμε κάτι μηχανές της αστυνομίας και μετά από λίγο ακούσαμε έναν θόρυβο.  Είδαμε ότι μία σφαίρα πέρασε από το τζάμι και κατέληξε στον τοίχο», εξηγεί και προσθέτει: «Πριν από ακριβώς ένα λεπτό είχα φύγει από το ταμείο. Βγήκαμε όλοι έξω και ακούγαμε πυροβολισμούς. Μετά μάθαμε τι συμβαίνει στις φυλακές».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: GMSTUDIOGR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση