GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί έβαλε τα κλάματα στον αέρα;

Πολύ συγκινημένος ήταν σήμερα στο Μες στην Καλή Χαρά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο οποίος μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια και τους αγαπημένο...

Πολύ συγκινημένος ήταν σήμερα στο Μες στην Καλή Χαρά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο οποίος μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια και τους αγαπημένους του φίλους.
Κάποια στιγμή η Ναταλία Γερμανού του έδειξε ένα δώρο που του έστειλαν οι φίλοι του. Ήταν μία μπάλα του μπάσκετ, που την είχε υπογράψει όλη η παρέα του από την εφηβική ηλικία, κατά την οποία έπαιζαν συχνά μπάκετ.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός εκείνη τη στιγμή συγκινήθηκε πάρα πολύ και δεν το έκρυψε. «Με τσακίσατε!» είπε με δάκρυα στα μάτια. Οι εκπλήξεις, όμως, από την παρέα του δεν είχαν τέλος, καθώς στη συνέχεια, έδειξαν εικόνες από το γήπεδο στο οποίο συνήθιζαν να παίζουν αλλά και ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη και τον αγαπημένο του φίλο, ο οποίος μίλησε για τον αξιαγάπητο ηθοποιό.
Πηγή:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση