GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δεν θα πάει ο Καμμένος στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής»

Στο εξωτερικό θα απουσιάζει ο Πάνος Καμμένος αύριο, οπότε και πραγματοποιείται η εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμαν...

Στο εξωτερικό θα απουσιάζει ο Πάνος Καμμένος αύριο, οπότε και πραγματοποιείται η εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Αυτός είναι και ο λόγος, που δεν θα δώσει το "παρών", καθώς εδώ και καιρό έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Λονδίνο σε προσυνεδριακή εκδήλωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες διευκρινίζουν ότι ουδέποτε ο κ. Καμμένος επικοινώνησε με τον Πέτρο Μολυβιάτη, προκειμένου να του ζητήσει να μιλήσει στην εκδήλωση του Ιδρύματος.
Όπως επισημαίνουν, κύκλοι του κόμματος, ο κ. Καμμένος έλαβε μόνο γραπτή πρόσκληση κατόπιν επικοινωνίας που είχε με τον Αχιλλέα Καραμανλή μετά την ημέρα της παρουσίασης του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Διευκρινίζουν παντως ότι η πρόσκληση αφορούσε μόνο στην παρουσία του κ. Καμμένου στην εκδήλωση, σε αντίθεση με τους κ.κ. Τσίπρα και Κουβέλη, οι οποίοι εκλήθησαν να μιλήσουν.


1 σχόλιο

  1. χαχχαχχχααα...ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    ΓΙΑ ΖΏΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Ο Π. Μολυβιάτης έβαλε πάγο στις ελπίδες Π.Καμμένου για λογύδριο..

    Προαλειφόταν για "πύρινο λόγο" ο Π. Καμμένος στην εκδήλωση Καραμανλή αλλά του έκοψε την φόρα ο Π. Μολυβιάτης...

    Μόνο που ο Α. Τσίπρας θα μιλήσει και ας τσιρίζουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

    Μαύρα τα έβαψε ο προεδρεύων και τί σκέφτικε νομίζετε ;;;

    Ο προεδρεύων για να εκδικηθεί δήλωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση !!!

    Αμέεεεεεεε

    !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση