GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικολόπουλος: “Ο Σαμαράς “παρέδωσε” την Κύπρο. Περίμενε κανείς να κάνει ό,τι ο Καραμανλής;”

Με αφορμή την απόφαση του eurogroup, για την δήθεν διάσωση της Κυπριακής οικονομίας. ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Ν...

Με αφορμή την απόφαση του eurogroup, για την δήθεν διάσωση της Κυπριακής οικονομίας. ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η απόφαση των Ευρωπαίων εταίρων αναιρεί βασικές αρχές του Ευρωπαϊκού κεκτημένου και υποσκάπτει τις μελλοντικές προοπτικές του Κυπριακού τραπεζικού συστήματος. Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της αβεβαιότητας και σε άλλες χώρες και αυτό πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία τώρα.
Δυστυχώς σήμερα η Ελλάδα περιμένει από την αντίδραση των Κυπρίων Βουλευτών να σωθεί η ίδια, η Κύπρος αλλά και ολόκληρη η Ευρωζώνη, από τις "ορέξεις" της επικίνδυνης πια Γερμανικής εμπνεύσεως πολιτική. Η τρικομματική κυβερνητική κοινοπραξία άφησε την Κύπρο μόνη και απροστάτευτη στα "νύχια" του νέου αποικιοκράτη κατακτητή. Που από την μια θέτει ιταμά τελεσίγραφα και από την άλλη ρίχνει τις ευθύνες στους εκβιαζόμενους πολίτες.
Οι τρεις “συμπρωθυπουργοί” υποτελείς της κ. Μέρκελ, υφιστάμενοι του κ. Ράιχενμπαχ, ακόμη και του υπαλληλίσκου κ. Τόμσεν, άνοιξαν την ¨"πόρτα της κολάσεως" για να περάσουν μετά από εμάς και τα αδέλφια μας οι Κύπριοι.
Πρέπει να γνωρίζουν οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης,φυσικά και το "πιόνι" τους ο Γ. Στουρνάρας, ότι όλοι ξέρουμε πως αν δεν ήθελαν το μέτρο του "κουρέματος" των καταθέσεων στην Κύπρο, ασφαλώς και έφτανε το βέτο της Ελλάδος -το ακαταμάχητο όπλο που άφησε στα χέρια τους ο Κων. Καραμανλής- για να μην περάσει. Γιατί δεν έκαναν ότι έκανε στο σχέδιο Ανάν Κ. Καραμανλής; Μετά από αυτή την ψήφο τους μήπως πρέπει να περιμένουμε τα ίδια και για τις καταθέσεις των Ελλήνων στις Ευρωπαϊκές τράπεζες και στην Ελλάδα;
Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες θέλουμε να τονίσουμε, πως αν επιτρέψουμε το σχέδιο αυτό να ευοδωθεί, τότε οι υδρογονάνθρακες της Ελληνο-κυπριακής ΑΟΖ, θα γίνει ο "τάφος" μας.
Οι νέες και οι νέοι της Ελλάδος και της Κύπρου και από κοντά όλοι εμείς, πρέπει να αποφασίσουμε αν θα τους “παραδώσουμε τα κλειδιά” και θα καταντήσουμε “περιπλανώμενοι Ιουδαίοι” ή θα προστατεύσουμε με θάρρος και τόλμη όλα εκείνα που μπορούν να μας κάνουν περήφανους και να μας κρατήσουν ζωντανούς .
Εμείς οι Χριστιανοδημοκράτες μαζί με όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου δηλώνουμε την αντίθεση μας και θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο. Η Εκκλησία της Κύπρου “μίλησε”, η Εκκλησία της Ελλάδος;
Όσον για τον κ. Σαμαρά μιλήσει δεν μιλήσει, ο λόγος του δεν έχει πια αξία ποιος τον πιστεύει; Μετρούν οι πράξεις. Ο κ. Σαμαράς στο eurogroup ψήφισε αυτό που ήθελε η κ. Μέρκελ”.

4 σχόλια

  1. Αν δεν εχετε καταλαβει ΟΤΙ μαζευουν τα χρηματα ωστε να φυγουν πρωτοι απο ΕΥΡΩ ειστε βλακες ...

    Η Κυπρος δειστυχος κουρεψουν δεν κουρεψουν καταθεσεις, THN KΚΑΤΣΡΕΨΑΝ οπως και η ΕΛΛΑΔΑ μπηκανε στο ψυγειο για επενδυσεις .... ΠΟΠΟΙ ΘΑ ΦΕΥΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΦΩΤΙΑ; ΧΑ ΧΑ ΚΟΡΟΙΔΑ..

    ΤΕΛΟΣ...ΦΕΥΓΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ....οταν καταγργουν την επυστονει που εχει ο καθε καταθετης η επενδυτης στο ΚΡΑΤΟΣ ...το ΚΡΑΤΟΣ Ααυτο ειναι νεκρο...Λυριτζη-οικονομου-παπαδακη-αυτια-καμπουρακη -οικονομεα...παρετε οτι σας απομηνε ...εγω δεν εχω ουτε ευρω...θα κλαιτε...
    ΕΜΕΝΑ ψαξετεμε ΟΛΟΙ ΡΕ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΟΙΟΥΣ...εσεις θα κλαιτε...
    ΑΛΛΑ ΚΑ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ ΑΡΚΑΔΙ ΕΕΕΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ...ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ...

    Μπουντζουκας Τηλεμαχος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να απαιτήσουν φόρο επί των πωλήσεων στην Σοφοκλέους
    Τα δημοσιονομικά προβλήματα της ΕΛΛΑΔΑΣ σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο γεγονός ότι η Σοφοκλέους δεν πληρώνει φόρους.
    Ενώ εργαζόμενες οικογένειες πληρώνουν κατά μέσο όρο 23% σε φόρο επί των πωλήσεων για τις ανάγκες της ζωής, η Σοφοκλέους δεν καταβάλλη φόρο για ένα ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των
    145 Δισεκατομυριων
    σε παράγωγα, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, μετοχές, ομόλογα και άλλους τίτλους στο χρηματιστήριο τις ΕΛΛΑΔΟΣ . 1% φόρος επί των πωλήσεων σε αυτόν τον κύκλο εργασιών,λύνει σε μεγάλο βαθμό το έλλειμμα του προϋπολογισμού σε όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης.

    Σας ζητάμε να βάλετε στην Σοφοκλέους φόρο επί των πωλήσεων ξεκάθαρα στο τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ Νικολοπουλε

    Δυστυχώς για εσας και τους ομοιδεατές σας Καραμανλικούς που συνεχίζετε να διεστρεβλωνετε τα γεγονοτα λέγοντας ότι ο Καραμανλης είπε όχι στο σχεδιο Αναν σας διαψευδουν οι ιδιες οι δηλώσεις του Καραμανλή που υπαρχουν στο διαδικτυο και μπορέιτε να τις απολαύσετε αισθανόμενος δέος για τον μεγάλο πατριώτη Καραμανλή.

    Εγω θα σας περιγραψω τις δηλώσεις του εσεις μπορειτε να τις δειτε στο you tube όπως τις είπε.

    Eίχε πεί λοιπόν ο μέγας Καραμανλης...ότι το σχεδιο Αναν έχει αρνητικά αλλα τα θετικά ειναι πολυ περισσοτερα μεσα στα πλαίσια της ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ" της!!!!!προσφέρουν μακροπρόθεσμα οφελη τα θετικά του σχεδιου στην Κυπρο!!!! Αν εσεις αυτο το μεταφραζετε σε ΟΧΙ μαλλον έχετε πρόβλημα.
    Επειδη σαν δικολαβος και θολοκουλτουριαρης ο Καραμανλης ποτε δεν εφαρμοσε την λόγου της καθαρης και σαφους θέσης αλλα πάντα χρησιμοποιούσε και τις δυο πλευρές έτσι ωστε να φαινεται ότι όποια εκβαση και αν έπαιρνε το θεμα να ηταν στο απυροβλητο.Παλια μέθοδος ανευθυνων και πονηρών ανθρωπων.
    Σας εκθετουν τα λεγομενα σας σχετικα με το εκθειασμό του Καραμανλη που ηξερε τα παντα και εκανε τα παντα για να συμβαλλει σε αυτο που σημερα ειναι η Ελλαδα.

    Ευτυχώς που συγχωρεμενος Τασος Παπδόπουλος ήξερε τι με τι είχε να κανει και αποφασισε αυτο που πραγματικά έπρεπε για τον τόπο του να πει ενα δυνατο ΟΧΙ και αν εκθεσει για ακομη μια φορα τα πολιτικά τσογλανια της ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΑΛΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση