GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση στον Σαμαρά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την ομιλία του στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε non...

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την ομιλία του στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε non paper της Κουμουνδούρου, αναφέρεται ότι ο κ. Σαμαράς «επιχείρησε μικρόψυχα να περιορίσει την πολιτική συνεισφορά του ιδρυτή της ΝΔ στα μέτρα των δογμάτων που ο ίδιος ακολουθεί, δηλαδή του καταστροφικού Μνημονίου και «του νόμου και της τάξης».»
Από τα πυρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως σημειώνεται, ο κ. Βενιζέλος, στο ίδιο μήκος κύματος «παρουσίασε ως μονόδρομο το καταστροφικό μνημόνιο, επιτιθέμενος εμμέσως πλην σαφώς στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ».
Σε ότι αφορά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανέδειξε το «μήνυμα» της υπέρβασης των ορίων που επέβαλαν στη χώρα ο εμφύλιος και οι ξένοι προστάτες.
Στο ίδιο non paper, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται και στις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για την ΑΟΖ, τονίζοντας ότι «τα ζητήματα που σχετίζονται με την ΑΟΖ δεν προσφέρονται για εύκολη επικοινωνιακή εκμετάλλευση και δημιουργία φρούδων ελπίδων για γρήγορο πλουτισμό».
Ο Αντώνης Σα­μα­ράς, λένε στην Κουμουνδούρου, με τις πρόσφατες δηλώσεις του για την ΑΟΖ «επιδιώκει να ε­πι­δεί­ξει ευαι­σθη­σία για τα “ε­θνι­κά θέ­μα­τα”, προ­κει­μέ­νου να με­τα­φέ­ρει τη συ­ζή­τη­ση α­πό την κρί­ση και τα Μνη­μό­νια σε ά­σχε­τα θέ­μα­τα και να θρέ­ψει ελ­πί­δες για γρή­γο­ρο πλού­το».
Πρόκειται, αναφέρουν, για «επικίνδυνη επιλογή, διότι τα εθνικά θέματα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή».
Επιπλέον, στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν:
(α) ότι δεν πρέπει να δημιουργούνται φρούδες ελπίδες στους πολίτες για υπέρβαση της κρίσης με γρήγορο και εύκολο τρόπο καθώς ακόμη κι αν βρεθεί ορυκτός πλούτος το διά­στη­μα με­τα­ξύ εύ­ρε­σης και εκ­με­τάλ­λευ­σης εί­ναι με­γά­λο και
(β) όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, οι δε­σμεύ­σεις των μνη­μο­νίων ο­δη­γούν ο­ποιον­δή­πο­τε πλού­το στη διά­θε­ση των δα­νει­στών.
 (γ) απαιτείται ιδιαίτερη και επίπονη μελέτη για το ποιος είναι ο προσφορότερος τρόπος εκμετάλλευσης του ενδεχόμενου ορυκτού πλούτου δεδομένων μεταξύ άλλων του σεισμογενούς της Ελλάδας και των υπαρκτών περιβαλλοντικών κινδύνων.

3 σχόλια

  1. Μεγάλο πόνο μοίρασε η ΝΔ...

    ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ,ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΓΗ-ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ στις #SKOURIES

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε την επένδυση Χρυσού στις Σκουριές».
    Ολοσέλιδη καταχώρηση για την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» και την επένδυση στις Σκουριές στην εφημερίδα «Αυγή», φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε στο παρελθόν την επένδυση Χρυσού στις Σκουριές.

    «Ας είναι πιο προσεκτικός ο ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλά για την επένδυση εξόρυξης Χρυσού στην Χαλκιδική, υποκινώντας μάλιστα περιφερόμενους οπαδούς του να επιτίθενται σε εργαζόμενους, που πηγαίνουν στη δουλειά τους και στις οικογένειές τους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ: ......Η σιωπή δεν είναι χρυσός.

    Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απαντήσει σε όσα του καταλογίζει η Συγγρού, ότι δηλαδή «εξυμνούσε την επένδυση της Χαλκιδικής».

    «Η σιωπή δεν είναι χρυσός. Ακόμα περιμένουμε να μας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποκάλυψη ότι εξυμνούσε την επένδυση της Χαλκιδικής πριν λίγο καιρό, αν και τώρα την υπονομεύει λυσσαλέα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που ειναι οι νομοι για αυτους που κατακλεψαν την Ελλαδα μας;!
    Που είναι οι νόμοι όταν όλες οι βουλευτικές λαμογιές περνάνε στο ατιμώρητο λόγω παραγραφής; Έχεις ρε ΜΑΛΑΚΑ ξαναδεί καμία χώρα του κόσμου που ο κλέφτης δεν τιμωρείται γιατί υπάρχει νόμος περί ευθύνης υπουργών; Πες μας ρε ΜΑΛΑΚΑ σε ποια στοά ανήκεις για να ξέρουμε. Πες μας ρε ΜΑΛΑΚΑ που τους βλέπεις τους νόμους για να ξεαγχωθούμε και εμείς που βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους να αυτοκτονούν και κανένας νόμος δεν μιλάει για ηθική αυτουργία των εβραιομασώνων που κυβερνούν. Άντε Πιες τον καφέ σου λοιπόν ΜΑΛΑΚΑ και Άσε τις παπάτζες για τους νόμους. Κάτσε εκεί στις καφετέριες λοιπόν ΜΑΛΑΚΑ και μιλά για νόμους την στιγμή που όλοι στενάζουμε κάτω από την πιο δυσβάσταχτο δικτατορία της ανομίας που έχουμε βιώσει ποτέ. Εκτός αν είσαι κάποιο από αυτά τα βολεμένα καλομαθημένα παιδάκια του μπαμπά με το μεγάλο πορτοφόλι που ποτέ δεν έχουν πληρώσει χαράτσι, φόρο, λογαριασμούς και τα σπασμένα του κάθε ΜΑΛΑΚΑ προδοτομασώνου που κυβερνά. ΜΑΛΑΚΑ! Εεεε ΜΑΛΑΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση