GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξηγήσεις από το ΣΔΟΕ στην Προανακριτική

Εξηγήσεις καλείται να δώσει την Τρίτη στην Προανακριτική κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, για καθυστέρηση έκδοσης πορίσματος σχετικά με τους λογαριασμο...

Εξηγήσεις καλείται να δώσει την Τρίτη στην Προανακριτική κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, για καθυστέρηση έκδοσης πορίσματος σχετικά με τους λογαριασμούς των συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου.
Αυτό αποφάσισαν τα μέλη της Προανακριτικής στην αποψινή τους συνεδρίαση ενώ θα ζητήσουν από το ΣΔΟΕ να επιταχύνει τις διαδικασίες.
Η Προανακριτική προσπαθεί να βρει λύση στην εμπλοκή που δημιουργήθηκε με την καθυστέρηση του πορίσματος καθώς όπως ενημέρωσε σήμερα τον πρόεδρο της Χρήστο Μαρκογιαννάκη ο προϊστάμενος των περιφερειακών επενδύσεων του ΣΔΟΕ Παναγιώτης Μαντούβαλος, η υπηρεσία του χρειάζεται 2 με 3 μήνες για να συντάξει ένα ουσιαστικό και όχι τυπικό πόρισμα. Όπως είπε ο κ. Μαντούβαλος, η καθυστέρηση οφείλεται στην πολυπλοκότητα των στοιχείων που έστειλε η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των στενών συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου.
Η Προανακριτική αποφάσισε πάντως να συνεχίσει την εξέταση των μαρτύρων όπως τις είχε προγραμματίσει ενώ τις οριστικές αποφάσεις της τόσο για τους συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου όσο και το πώς θα κινηθεί από εκεί και πέρα θα τις πάρει αφού ακούσει τις εξηγήσεις του ΣΔΟΕ.
Αύριο το πρωί έχει κληθεί να καταθέσει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση