GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα "μάχη" Άδωνι-Νικολόπουλου

Νέο διάλογο έχουν μέσω Twitter o Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Νικολόπουλος. Η διαδικτυακή συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες προχθές είχε ...

Νέο διάλογο έχουν μέσω Twitter o Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Νικολόπουλος. Η διαδικτυακή συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες προχθές είχε σταματήσει λίγο μετά την ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος είχε αναρωτηθεί γιατί παραιτήθηκε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής από υφυπουργός Εργασίας.
Σήμερα, ο κ. Νικολόπουλος επανήλθε, απαντώντας:
"Άδωνι εγώ επέλεξα να κρατήσω την αξιοπρέπεια μου και να περπατώ με ψηλά το κεφάλι στην πόλη μου και όχι να κολλήσω στην υπουργική καρέκλα.Και συνέχισε: "Αν εννοείς ότι με το να θέλω να τήρησω προεκλογικές υποσχέσεις που ως ΝΔ δίναμε και μετεκλογικά, ότι δεν "είμαι για τα δύσκολα", λάθος το είδες"
"Δηλαδή οι συνάδελφοί σου πού έμειναν στην μάχη, ο Ν. Παναγιωτόπουλος πχ πού σε αντικατέστησε δεν έχει αξιοπρέπεια; Αυτό λες;", ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.
"Φυσικά δεν εννοώ κάτι για συναδέλφους.Όταν η πολιτική της ΝΔ άλλαξε μετεκλογικά προτίμησα να φύγω παρά να είμαι ανακόλουθος", έγραψε λίγο μετά ο κ. Νικολόπουλος.


1 σχόλιο

  1. «Μειώστε τους μισθούς για να επενδύσουμε - Κατώτατο όριο στα 300 ευρώ για ανέργους νέους ζήτησαν 11 πολυεθνικές από τον Κ. Χατζηδάκη», ήταν ο τίτλος σχετικού ρεπορτάζ του προχτεσινού «Βήματος».

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης οι πολυεθνικές ζήτησαν να πάει ο κατώτατος μισθός των εργαζομένων στα 300 ευρώ ή ακόμα και στα 250 ευρώ.

    Κατ' αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι πολυεθνικές θεωρούν ότι η Ελλάδα θα γίνει «φιλικότερη προς τις επενδύσεις». Και τότε, όταν ο μισθός πάει στα 250 - 300 ευρώ, οι πολυεθνικές, όπως διαβεβαίωσαν την κυβέρνηση, θα είναι έτοιμες να συμβάλουν τόσο στη... σωτηρία της χώρας όσο και στην... καταπολέμηση της ανεργίας.

    Πώς θα το κάνουν αυτό; Μα σπεύδοντας να προσλάβουν στη δούλεψή τους δούλους (συγγνώμη: εργαζόμενους εννοούσαμε)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση