GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαρρής: Κακή ιδέα, αλλά μας την επέβαλαν

Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής υποστήριξε, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι δεν υποτίμησε καθόλου τον κίνδυνο του κο...

Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής υποστήριξε, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι δεν υποτίμησε καθόλου τον κίνδυνο του κουρέματος των καταθέσεων των κυπριακών τραπεζών.
«Πιστεύω ότι ήταν μια κακή ιδέα, αλλά μας την επέβαλαν» είπε και πρόσθεσε: «Σε σύγκριση με το πολύ μεγαλύτερο κούρεμα, ήταν ηπιότερο και για την Κύπρο και για την ευρωζώνη».
Ο υπουργός απέφυγε να σχολιάσει δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών και πρώην διοικητή της ΚΤ, Χριστόδουλου Χριστοδούλου, ο οποίος υποστήριξε ότι τον Πρόεδρο Αναστασιάδη «παρέσυραν οι σύμβουλοί του».
Σε ερώτηση του ΑΠΕ –ΜΠΕ , κατά πόσο θα έπρεπε για λόγους πολιτικής ευθιξίας να είχε υποβάλει την παραίτηση του, επειδή διαβεβαίωνε ότι δεν θα γίνει κούρεμα, ο κ. Σαρρής απάντησε: «Γιατί; Διαβεβαίωνα ότι ήταν πολύ κακή ιδέα και έπρεπε να το αποφύγουμε με κάθε θυσία».
Ο Κύπριος υπουργός ανακοίνωσε ότι αύριο αναχωρεί για τη Μόσχα, όπου θα έχει συνομιλίες με τον Ρώσο ομόλογο του Αντόν Σιλουάνοφ.

3 σχόλια

  1. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ - ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    Mιλάμε για εθνική προδοσία!!!
    Ο υπ Οικονομικών ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσων των Κυπρίων είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα σε gay όργια και μάλιστα με ανήλικους-συμμετείχε και 15χρονος.Πως είναι δυνατόν ο υπουργός που έχει διαπομπευθεί από την τουρκική αστυνομία και την ΜΙΤ οι οποίες είναι πιθανό να έχουν στην κατοχή τους ακόμη και video από το σεξουαλικό όργιο-να υπογράφει τα πιο φασιστικά μέτρα που έχουν υπάρξει σε καιρό ειρήνης σε δημοκρατική χώρα;
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !!!
    ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαρρής: Κακή ιδέα, αλλά μας την επέβαλαν

    ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση