GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουράκος και Σταυρογιάννης για τα πρόστιμα του ΕΣΡ

Τα νέα εξοντωτικά πρόστιμα που επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον Real fm σχολιάζουν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι ανεξάρτητο...

Τα νέα εξοντωτικά πρόστιμα που επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον Real fm σχολιάζουν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι ανεξάρτητοι βουλευτές Νίκος Σταυρογιάννης  και Γιάννης Κουράκος, τονίζοντας ότι ενισχύεται η πεποίθηση ότι η χώρα τελεί υπό γερμανική κατοχή.
 Όπως επισημαίνουν οι δύο βουλευτές οι «υβριστικές» αναφορές του Γιώργου Τράγκα αφορούσαν και στη Γερμανίδα Καγκελάριο κ.Μέρκελ. «Η υποτελής στάση της τρικομματικής Συγκυβέρνησης διαπερνά  ακόμα  και τις «Ανεξάρτητες Αρχές», οι οποίες  σπεύδουν να ευθυγραμμιστούν με το πνεύμα υποχωρητικότητας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
 Στον ίδιο άξονα όμως, υπογραμμίζουν, «κινούνται και οι «Αντιμνημονιακές»  δυνάμεις της χώρας, οι οποίες με τη σιωπή τους ουσιαστικά παρέχουν πολιτική στήριξη σε τέτοιου είδους ενέργειες υποβαθμίζοντας τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία της εναλλακτικής πρότασης».
«Ο έλεγχος των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, η  ποινικοποίηση του δημοσιογραφικού σχολιασμού, η νομοθέτηση  με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου καθώς και η λήψη άνισων και άδικων μέτρων φτωχοποίησης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού εκφράζουν μια σαφή υποβάθμιση του Δημοκρατικού πολιτεύματος και εντάσσονται στο σχέδιο εκφοβισμού και υποταγής της ελληνικής κοινωνίας προκειμένου να μην αποτελέσει το ανάχωμα στην εκποίηση του εθνικού πλούτου και στην πλήρη εκχώρηση της  εθνικής κυριαρχίας» καταλήγουν οι δύο βουλευτές.

1 σχόλιο

  1. Ποια Τρόικα ; Του Στουρνάρα ήταν εισήγηση να διατηρηθεί το χαράτσι της ΔΕΗ και το 2013. Κατάλαβες, μακάκα Νεοδημοκράτη, Πασοκτζή, Δημαρίτη; Πλήρωνε, πλήρωνε, πλήρωνε. 5 φόρους στα ακίνητα και το τρίτο το μακρύτερο χαράτσι. Να σου τα πάρουν όλα, αφού τους χειροκροτάς. Ενώ εάν είχαν 5% η ΝΔούλα στα γκάλοπ και 2% το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, να δούμε τι θα έκαναν. Και καλά, εσύ είσαι μακάκας και βολεμένο κομματόσκυλο. Οι υπόλοιποι Έλληνες και τα παιδιά τι σου φταίνε ; Πάρε να έχεις :

    Όπως έγινε γνωστό από τις Βρυξέλλες όπου πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας είναι εκείνος που εισηγήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά να συνεχιστεί η είσπραξη του λεγόμενου χαρατσίου στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και το 2013.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Στουρνάρας φέρεται να εισηγήθηκε τη συνέχιση του χαρατσίου και το δεύτερο εξάμηνο του 2013, μιας και τον επόμενο μήνα φτάνει και η τελευταία δόση στα νοικοκυριά.

    Ωστόσο, φέρεται να πρότεινε να επεκταθεί σε ηπιότερη μορφή από αυτή που είναι τώρα και εν συνεχεία από τις αρχές του 2014 θα ενταχθεί στον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση