GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξάνθη: Μπαράζ επιθέσεων στα ταξί

Σε απόγνωση βρίσκονται οι οδηγοί ταξί στην Ξάνθη με τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων που σημειώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην π...

Σε απόγνωση βρίσκονται οι οδηγοί ταξί στην Ξάνθη με τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων που σημειώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή.
Χαρακτηριστικότερο είναι ότι το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι δράστες διέρρηξαν πέντε ταξί της Ξάνθης.
«Σε έναν συνάδελφό μου η ζημιά που του κάνανε αγγίζει τις 2.000 ευρώ, καθώς του ξήλωσαν όλο το ταμπλό. Έχει παραγίνει το κακό, δεν μπορούμε να αφήσουμε τα οχήματά μας έξω από τα σπίτια μας. Έχομε πλέον χάσει το μέτρημα με τις επιθέσεις» σημειώνει στο ThrakiToday.com ο κος Στέλιος Γουναρίδης οδηγός ταξί στην Ξάνθη συμπληρώνοντας ότι «οι συνάδελφοι πλέον δεν αφήνουν λεφτά και πράγματα αξίας μέσα στα οχήματα τους».
Το γεγονός ότι οι επιθέσεις παρουσιάζουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά προσανατολίζει τις Αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό των δραστών. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, Γιώργος Γκοδοσίδης, εξηγεί: «είχαμε και στο παρελθόν τέτοιες επιθέσεις και τις περισσότερες φορές ήταν τα ίδια πρόσωπα. Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δράστες και είμαστε κοντά στο να λυθεί το πρόβλημα».
Πηγή: thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση