GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο εδώλιο τη Δευτέρα ο Άκης

Τη Δευτέρα θα καθίσει για πρώτη φορά στο εδώλιο ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος. Η πρώτη δίκη αφορά σε ανακριβείς δηλώσεις από το 2...

Τη Δευτέρα θα καθίσει για πρώτη φορά στο εδώλιο ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος. Η πρώτη δίκη αφορά σε ανακριβείς δηλώσεις από το 2006 έως το 2009, καθώς τα πρώτα τρία χρόνια ο κ. Τσοχατζόπουλος δήλωνε μικρότερες καταθέσεις, από 20.000 έως 27.000 ευρώ.
Το κομβικό σημείο είναι δήλωση του 2010, για τη χρήση του 2009, όπου ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν δήλωσε το πανάκριβο νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Από αυτό το ακίνητο είχε ξεκινήσει και η εισαγγελική έρευνα που κατέληξε στις μίζες για τα εξοπλιστικά.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στις εξηγήσεις που έχει δώσει έως τώρα έχει πει ότι δήλωσε το νεοκλασικό την επόμενη χρονιά και ότι η αγορά του δικαιολογείται πλήρως από ένα δάνειο αλλά και από τις καταθέσεις του.
Λίγο μετά το Πάσχα αναμένεται και η βασική δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου για τα εξοπλιστικά.

1 σχόλιο

  1. KATI ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΑ.ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΑ ΚΤΗΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση