GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Αναστασιάδη-Λαγκάρντ

Περίπου 45 λεπτά διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ στην έδρα το...

Περίπου 45 λεπτά διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ στην έδρα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Η συνάντηση αυτή, η οποία χαρακτηρίστηκε από κυπριακής πλευράς «γόνιμη και εποικοδομητική», ολοκληρώθηκε λίγη ώρα πριν από την έναρξη των εργασιών του Eurogroup για τη στήριξη της Κύπρου. Η κα Λαγκάρντ εκπροσωπεί η ίδια το ΔΝΤ στην αποψινή συνεδρίαση του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.
Στη συνάντηση τον κ. Αναστασιάδη συνόδευσαν οι υπουργοί Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής και Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, καθώς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης. Από πλευράς ΔΝΤ, στη συνάντηση συμμετείχε επίσης η εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού στην αποστολή της τρόικας στην Κύπρο, Ντέλια Βελκουλέσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση